24.6 C
Athens

Ζημιά στους συνδέσμους του αστραγάλου ο Ρόμπερτσον, με Τσιμίκα κόντρα στη Νόριτς η Λίβερπουλ

Δίχως να διευκρινιστεί πλήρως τι ακριβώς τραυματισμό υπέστη, ο Άντριου Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ υποβλήθηκε σε μαγνητική και αποκάλυψε πως έχει κάποια ζημιά στους συνδέσμους η οποία δεν είναι ιδιαιτέρως σοβαρή.

Ο Σκωτσέζος έπαιξε στο φιλικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο αλλά τραυματίστηκε στον αστράγαλο και αποχώρησε με φοβερούς πόνους από το παιχνίδι και υποβασταζόμενος.

Τη Δευτέρα (9/8) ο 27χρονος με μήνυμα του στον κόσμο τόνισε πως θα δουλέψει σκληρά για να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην αγωνιστική δράση.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα ευγενικά μηνύματα και την υποστήριξη. Η μαγνητική έδειξε πως δεν υπάρχει κάτι σοβαρό, αλλά υπάρχει κάποια ζημιά στους συνδέσμους που θα χρειαστεί θεραπεία. Θα δουλεύω σκληρά καθημερινά ώστε να μπορέσε να βοηθήσω την ομάδα το συντομότερο δυνατό», ανέφερε στο μήνυμα του προς τον κόσμο ο Άντριου Ρόμπερτσον στον οποίο τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας ενώ χρησιμοποιεί πατερίτσα.

Όλα δείχνουν πως στην πρεμιέρα απέναντι στη Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη θα δούμε τον Κώστα Τσιμίκα να αγωνίζεται στη θέση του Ρόμπερτσον. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στην προετοιμασία, ενώ στο ρόστερ των Κόκκινων είναι ο μόνος καθαρός αριστερός μπακ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς