16.4 C
Athens

Μπαντζί: Έχουμε αυτοπεποίθηση, η ισοπαλία ήταν καλή και για τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς

Ο Στέφαν Μπαντζί εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Λουντογκόρετς στη συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (9/8), ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (10/8, 21:00) για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Σενεγαλέζος μέσος της βουλγαρικής ομάδας έκανε ειδική αναφορά στους Πάπε Αμπού Σισέ και Ουσεϊνού Μπα. Μεταξύ άλλων, ο Μπαντζί δήλωσε: «Θέλουμε τη νίκη και την πρόκριση. Πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο και να είμαστε αποφασισμένοι στη διάρκεια του ματς. Έχουμε αυτοπεποίθηση μετά το πρώτο παιχνίδι, πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε υπομονή και πίστη για το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Όσο για τον Ολυμπιακό, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε: «Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, έχει παίκτες από τη Σενεγάλη και κάποιους άλλους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Και για αυτούς η ισοπαλία ήταν καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση και για να το πετύχουμε πρέπει να έχουμε ενέργεια και καλή απόδοση.

Ο Σισέ και ο Μπα είναι πολύ καλοί παίκτες, δεν τους γνωρίζω προσωπικά, καθώς δεν παίξαμε μαζί, αλλά έχουν φτάσει μέχρι την Εθνική ομάδα της πατρίδας μας. Τους εύχομαι τα καλύτερα στην καριέρα τους, όμως αύριο αυτοί θα είναι με τα ερυθρόλευκα και εγώ με τα πράσινα! Και θα κοιτάξουμε την πρόκριση της ομάδας μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς