16.6 C
Athens

Νταμπράουσκας: Ο Ολυμπιακός είναι μία φανταστική ομάδα με μεγάλη ιστορία, αλλά εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε ξανά με σεβασμό για τον Ολυμπιακό, αλλά τόνισε και πάλι πως η Λουντογκόρετς δεν φοβάται καμία ομάδα, ιδιαίτερα μέσα στο γήπεδό της!

Το μεσημέρι της Δευτέρας (9/8), πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της Λουντογκόρετς ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (10/8, 21:00) στη Βουλγαρία για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά με κολακευτικά σχόλια για τους Ερυθρόλευκους, με την υποσημείωση ότι η Πρωταθλήτρια Βουλγαρίας δεν φοβάται κανέναν!

Μεταξύ άλλων, ο Λιθουανός προπονητής της Λουντογκόρετς είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Πριν από το παιχνίδι ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, στο γήπεδο φαίνονται και κρίνονται όλα. Αν θα παίξει κάποιος επιθετικά ή αμυντικά. Θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι, είχαμε καλή απόδοση στην Αθήνα, αλλά τώρα πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Είμαστε λίγο απογοητευμένοι για τις ευκαιρίες που χάσαμε εκεί, αλλά δεν πρέπει να έχουμε παράπονο από το αποτέλεσμα, που ήταν καλό.

Στην έδρα μας, θα είμαστε καλύτεροι. Ξέρουμε το περιβάλλον, θα έχουμε τον κόσμο μας… Πολλά θα κριθούν σε λεπτομέρειες και σε μικρές αποφάσεις μέσα στο ματς, αλλά θα έλεγα ότι οι πιθανότητες πριν από την έναρξη της ρεβάνς για την πρόκριση είναι 50%-50%. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολη ομάδα, είχε κάποια προβλήματα απουσιών στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν μπορώ να προβλέψω και να ξέρω την αυριανή ενδεκάδα του. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι και με αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσουμε μία διαφορετική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Δεν δίνουμε τόση έμφαση σε αυτό, κοιτάζουμε την ομάδα μας».

Ο Νταμπράουσκας χαρακτήρισε φανταστική ομάδα τον Ολυμπιακό, αλλά πιστεύει πολύ στο δικό του σύνολο και το επισήμανε λέγοντας συγκεκριμένα: «Δεν ασχολούμαστε με το παρελθόν, κοιτάμε το τώρα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, συνέχεια πρωταθλήτρια στην Ελλάδα, αν δεν κάνω λάθος έχει 46 τίτλους. Μία ομάδα που έχει συνηθίζει να κερδίζει και αυτό ναι μεν δημιουργεί κάποια πίεση, αλλά την κάνει ακόμα πιο δυνατή.

Ο Ολυμπιακός είναι μία φανταστική ομάδα με μεγάλη ιστορία, αλλά στο γήπεδο εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν. Το ποδόσφαιρο παίζεται με 11 εναντίον 11 και στο γήπεδο δείχνεις τι μπορείς να κάνεις. Η καλύτερη ομάδα θα νικήσει, εγώ πιστεύω στη δική μου και ότι εμείς θα είμαστε με χαμόγελο μετά τον αγώνα. Πριν από τέτοια παιχνίδια είναι πιο εύκολο για τους προπονητές να προετοιμάσουν την ομάδα γιατί οι παίκτες έχουν μεγάλο κίνητρο και όλοι θέλουν να παίξουν. Είναι αλήθεια ότι έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα ρυθμού έναντι του Ολυμπιακού επειδή έχουμε παίξει περισσότερα ματς φέτος, αλλά και ο Ολυμπιακός μπήκε κατευθείαν στο Champions League και έχει προετοιμαστεί για τη διοργάνωση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς