16.9 C
Athens

Ιωαννίδης: Είμαστε πεινασμένοι για να πετύχουμε, ο Παναθηναϊκός πρέπει να στοχεύει μόνο στον πρωταθλητισμό

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε με θέρμη για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τη δουλειά του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού στην ομάδα, ενώ δήλωσε ότι οι Πράσινοι είναι… πεινασμένοι για να πετύχουν ενόψει της νέας σεζόν.

Παράλληλα, ο Έλληνας επιθετικός υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να στοχεύει μόνο στον πρωταθλητισμό και να διεκδικεί τίτλους.

Μεταξύ άλλων, ο Ιωαννίδης δήλωσε στην αθλητική εφημερίδα «Live Sport»:

Για το τι έχει αλλάξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα πιο συγκεκριμένο πλάνο και το δουλεύουμε με ηρεμία και μεθοδικότητα στις προπονήσεις. Ο προπονητής μάς βοηθάει πολύ ώστε να ξεδιπλώσουμε τις αρετές μας και προσπαθεί να μας διδάξει ένα ποδόσφαιρο ανάπτυξης και να είμαστε εμείς αυτοί που έχουμε την μπάλα, να κάνουμε πιο πολύ επίθεση».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Ατομικά, θέλω να παίξω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ ως βασικός και να σκοράρω πολλά γκολ για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να εκπληρώσει τους στόχους του. Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να έχει άλλο στόχο από τον πρωταθλητισμό».

Για την αποτυχημένη περασμένη σεζόν και το πόσο έχει πληγωθεί ο κόσμος της ομάδας: «Δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι να κάνουμε μόνο για τον κόσμο. Πρέπει να κάνουμε και για τον εαυτό μας. Εμείς πρώτοι δεν είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που συμβαίνουν. Για αυτό θέλουμε φέτος να πάμε καλά και για τους εαυτούς μας και για τον σύλλογο και για τον κόσμο του Παναθηναϊκού».

Για το αν αισθάνεται ότι η νέα σεζόν θα είναι καλύτερη: «Ο καθένας από εμάς θέλει να πάμε καλύτερα. Είναι αυτονόητο. Αυτή είναι η επιδίωξή μας, να πάμε καλύτερα με τον Παναθηναϊκό. Εγώ βλέπω κάθε ημέρα μεγάλη διάθεση για βελτίωση και μπορώ να πω ότι όλοι είμαστε πεινασμένοι για να πετύχουμε».

Για το τι έλειψε από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο: «Θεωρώ ότι πέρυσι μας έλειπε κάτι όλη τη χρονιά. Δεν είχαμε ηρεμία καθόλου. Από την αρχή των παιχνιδιών δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ποτέ δεν ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο το 90λεπτο. Δεν θεωρώ ότι είχαμε κάτι και μας έφυγε, απλώς δεν το είχαμε από την πρώτη στιγμή».

Για τους τομείς που χρειάζεται ο ίδιος βελτίωση στο παιχνίδι του: «Γενικά θεωρώ ότι έχω αρκετά από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο σύγχρονος επιθετικός. Πρέπει να βελτιώσω την κίνησή μου στο τρίτο κομμάτι του γηπέδου, τις τοποθετήσεις μου και σίγουρα θέλω δουλειά στα τελειώματά μου».

Για το μήνυμά του στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Από τον κόσμο μας χρειάζεται υπομονή. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, γιατί αυτές τις δύσκολες στιγμές μόνο έτσι θα τις ξεπεράσουμε. Με ηρεμία και υπομονή. Εννοείται πως θα τον θέλουμε κοντά μας, ειδικά μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς