19.1 C
Athens

ΠΑΟΚ Χάντμπολ: Ανανέωσε με τρεις, απέκτησε Μισαηλίδη

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ολοκληρώνει το στήσιμο του ρόστερ στην ομάδα Χάντμπολ Ανδρών ενόψει της νέας σεζόν.

Την Κυριακή (8/8) ανακοινώθηκαν οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Λούκα Στογιάνοβιτς, Λευτέρη Σεϊρεκίδη και Διονύση Καραγκιοζόπουλο, ενώ παράλληλα γνωστοποιήθηκε η απόκτηση του Φώτη Μισαηλίδη που αγωνιζόταν την τελευταία τριετία στον Φώτη Μισαηλίδη.

Η ανακοίνωση για τον Μισαηλίδη: «Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Φώτη Μισαηλίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένος στις 07/01/1992, ο Φώτης Μισαηλίδης αγωνίζεται ως πλέιμεϊκερ και έχει ύψος 178cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αερωπό Έδεσσας το 2010, και έμεινε εκεί μέχρι το 2012.

Στην συνέχεια ακολούθησε μία τετραετία στον ΑΣΕ Δούκα (2012-2016), στον οποίο γέμισε με ακόμα περισσότερες εμπειρίες και παραστάσεις από την κορυφαία κατηγορία χάντμπολ στην Ελλάδα, ενώ πραγματοποίησε και τις πρώτες του συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Το 2016-17 τον βρήκε με την φανέλα του Διομήδη Άργους, με τον οποίο αγωνίστηκε στο EHF Cup.

Η επόμενη χρονιά (2017-18) τον βρήκε με την φανέλα του ΟΣΦΠ/ΙΕΚ Ξυνή, με τον οποίο κατέκτησε το ελληνικό «νταμπλ».

Τις τελευταίες τρεις σεζόν (2018-2021) αγωνίστηκε και πάλι με την φανέλα του Αερωπού Έδεσσας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Μάλιστα, την περσινή περίοδο στην Handball Premier ήταν ο 6ος σκόρερ του πρωταθλήματος με 88 τέρματα σε 12 αγώνες».

Η ανακοίνωση για Στογιάνοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την συνέχιση παρουσίας του αθλητή, Luka Stojanovic, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Σέρβος πλέιμεϊκερ, εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στις εγχώριες διοργανώσεις της περσινής περιόδου, και πλέον ετοιμάζεται για τις προκλήσεις της νέας χρονιάς, η οποία συνοδεύεται και με το EHF European Cup».

Η ανακοίνωση για Σεϊρεκίδη: «Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την συνέχιση παρουσίας του αθλητή, Λευτέρη Σεϊρεκίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Έλληνας ταλαντούχος πλέιμεϊκερ, μετά την πολύ καλή παρουσία του στην πετυχημένη περσινή σεζόν με τα «ασπρόμαυρα», συνεχίζει στον Δικέφαλο για δεύτερη χρονιά».

Η ανακοίνωση για Καραγκιοζόπουλο: «Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Διονύση Καραγκιοζόπουλο, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο 25χρονός αριστερόχειρας ίντερ, πιστός στο ραντεβού του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, καθώς προέρχεται από τις ακαδημίες του Συλλόγου μας, είναι έτοιμος για μία χρονιά υψηλών πτήσεων στις εγχώριες διοργανώσεις και για μία αξιοπρεπή πορεία στο EHF European Cup».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς