19.9 C
Athens

Επιμένει για Μπάμπα ο ΠΑΟΚ – Δεν υπολογίζεται από την Τσέλσι ο Γκανέζος

Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να αφήνει κενό το αριστερό άκρο της άμυνας του, καθότι ο Ροντρίγκο Σοάρες δεν φαίνεται να υπολογίζεται ως βασική λύση από τον Λουτσέσκου, και πλέον εντείνει τις προσπάθειες του για να «κλείσει» ξανά τον Ράχμαν Μπάμπα, που δεν υπολογίζεται από τον Τόμας Τούχελ στην Τσέλσι.

Ο Γκανέζος μπακ ολοκλήρωσε μέρος της προετοιμασίας του με τους Λονδρέζους και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία βρίσκεται εκτός της λίστας του Γερμανού τεχνικού ενόψει της νέας σεζόν, γεγονός που ανοίγει το δρόμο επιστροφής του παίκτη στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να ενδιαφέρεται άμεσα για τον Μπάμπα, ακόμα κι αν δεν υπάρχει στον ορίζοντα η δυνατότητα αγοράς του από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι. Ο παίκτης μοιάζει να είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του, με τη μορφή δανεισμού, στην Τούμπα, τη στιγμή που όλο και πληθαίνουν οι μνηστήρες για την υπογραφή του.

Οριστικές εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται εντός των επόμενων ημερών, με την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού να ολοκληρώνεται σε 23 μέρες από σήμερα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς