27.1 C
Athens

Equipe: «Ο πατέρας του Μέσι ταξιδεύει για το Παρίσι, ανακοινώνεται την Τρίτη ο Αργεντίνος»

Είναι το απόλυτο μεταγραφικό κόλπο-γκρόσο του καλοκαιριού. Για την ακρίβεια το μέγεθος μίας επικείμενης μεταγραφικής κίνησης του Μέσι σε άλλη ομάδα πέραν της Μπαρτσελόνα, ξεφεύγει από τα όρια της φετινής χρονιάς και ακουμπά ολόκληρες δεκαετίες. Ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες του πλανήτη αφήνει το σπίτι του στη Βαρκελώνη, για να το μεταφέρει στο Παρίσι.

Τουλάχιστον αυτό μεταφέρουν με πλήρη βεβαιότητα τις τελευταίες ώρες τα γαλλικά μέσα, μετά και την επιβεβαίωση του αδερφού του Σεϊχη από το Κατάρ, ο οποίος «έντυσε» από τώρα τον Αργεντινό θρύλο στα χρώματα της Παρί.

Σύμφωνα με την «Equipe» ο πατέρας και μάνατζερ του Λίο Μέσι, Χόρχε, αναμένεται να ταξιδέψει εντός της ημέρας (7/08) στο Παρίσι, προκειμένου να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά κομμάτια του «χρυσού» deal που θα προσφέρει στον πρώην αρχηγό της Μπάρτσα ετήσιες απολαβές κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ!

Μάλιστα στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται η πρόθεση του 34χρονου άσου να βρεθεί ο ίδιος στο Παρκ Ντε Πρενς την ερχόμενη Τρίτη, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί και επίσημα από τους Παριζιάνους. Η συμφωνία της 20ετίας πλησιάζει και ο ποδοσφαιρικός πλανήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις με αμείωτο ενδιαφέρον…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς