21.4 C
Athens

Ξέσπασμα Ντουράντ: «Λέγατε πολλές μ@@@@ες, αλλά δεν συγκρινόμαστε με κανέναν»

Οι ΗΠΑ προσέθεσαν σήμερα (7/08) το 16ο χρυσό μετάλλιο της ιστορίας τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες και το τέταρτο στη σειρά τα τελευταία 13 χρόνια, αποδεικνύοντας ότι όταν θέλουν και είναι πλήρεις, είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παγκόσμιου μπάσκετ.

Κέβιν Ντουράντ, Γκρεγκ Πόποβιτς και τα άλλα μέλη του «πλούσιου» φετινού ρόστερ της team USA δέχθηκαν έντονη κριτική μετά τα χαμένα φιλικά προετοιμασίας αλλά και το «στραβοπάτημα» απέναντι στους Γάλλους στην πρώτη αγωνιστική ημέρα του Ολυμπιακού Τουρνουά, όμως αντέστρεψαν το κλίμα προς τη δική τους μεριά με τις μεγάλες εμφανίσεις στα νοκ-άουτ και τις πολύτιμες νίκες απέναντι σε Ισπανία και Γαλλία.

Ο Κέβιν Ντουράντ, στην περίοδο που έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Αμερικάνικου μπάσκετ σε Ολυμπιάδες, ξέσπασε κατά των επικριτών της ομάδας του, μέσω ενός live στο Instagram, παρέα με τον Ντρέιμοντ Γκριν, λίγες στιγμές μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Τόκιο, υπογραμμίζοντας ότι παρά την αμφισβήτηση, οι ΗΠΑ απέδειξαν ότι δεν έχουν αντίπαλο στο παρκέ.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Λέγατε πολλές μ@@@ες για εμάς και τον Πόποβιτς, μας βάζατε πιο κάτω από τη Γαλλία, την Αυστραλία και την Σλοβενία, όμως δεν συγκρινόμαστε. Πηγαίνω για συνέντευξη Τύπου αλλά έπρεπε να σας τα πω γρήγορα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς