16.9 C
Athens

ΠΑΟ – Λοκομοτίβα: Ανατροπή με διαιτησία… Super League οι Πράσινοι (vid)

Η ανατροπή επετεύχθη από τον Παναθηναϊκό στην Καλλιθέα καθώς μέσα σε λίγα λεπτά πέτυχε δύο γκολ κόντρα στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ που προηγήθηκε στο φιλικό στο 19ο λεπτό.

Η διαιτησία του Κωνσταντίνου Περράκη προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό στους Κροάτες καθώς έδωσε ένα πέναλτι που σε καμία των περιπτώσεων δεν θα έπρεπε να δοθεί έστω και σε… φιλικό.

Ο Βέλεθ χάνει την κεφαλιά και βλέπει τον αντίπαλο του, κάνει σκαμνάκι και ο Κατσαβέντα πέφτει, με τον Περράκη να δίνει πέναλτι από το οποίο ο Χατζηγιοβάνης βρήκε δίχτυα! Όσο για την κρίση που ακούγεται στην τηλεοπτική μετάδοση καλύτερα να μη σχολιάσουμε…

 

Στη συνέχεια, ο μεσοεπιθετικός των Πράσινων βγήκε στην πλάτη της άμυνας (με σοβαρή υποψία οφσάιντ), ο Σαντίνι έκανε άστοχη έξοδο και ο Χατζηγιοβάνης έκανε το 2-1.

 

Νωρίτερα και πριν συμπληρωθούν καλά-καλά δέκα λεπτά στην αναμέτρηση, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Χουάνκαρ, καθώς ο Ισπανός το είχε απλωμένο όταν ο επιθετικός των Κροατών επιχείρησε να κάνει την κεφαλιά μετά από σέντρα.

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ

https://athlosnews.gr/pao-lokomotiva-to-katapliktiko-gkol-ton-kroaton-kai-to-manoyriasma-toy-choyankar-vid/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς