23.8 C
Athens

Ο Μάζιτς στο Μπενφίκα- ΠΑΟΚ

Ο Σέρβος διαιτητής, Μίλοραντ Μάζιτς, θα διευθύνει τον πρώτο αγώνα ανάμεσα στην Μπενφίκα και τον ΠΑΟΚ για τα play off του Champions League

O πολύπειρος Σέρβος διαιτητής, Μίλοραντ Μάζιτς, ορίστηκε να διευθύνει την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ», για τα play off του Champions League.

Πρόκειται για έναν κορυφαίο διαιτητή ο οποίος έχει διευθύνει πάρα πολλά σημαντικά παιχνίδια. Το κορυφαίο εξ αυτών δεν ήταν άλλο από τον περυσινό τελικό του Champions League μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λίβερπουλ στο Κίεβο, ενώ είχε βρεθεί και στα ρωσικά γήπεδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Μίλοβαν Ρίστιτς και Ντάλιμπορ Τζούρτζεβιτς, επιπλέον βοηθοί οι επίσης Σέρβοι Νέναντ Τζόκιτς και Ντανίλο Γκρούτζιτς, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Νεμάνια Πέτροβιτς.

Ο Σέρβος ρέφερι θα συναντήσει για δεύτερη φορά την ελληνική ομάδα καθώς τη σεζόν 2011-12 διηύθυνε τον αγώνα ΠΑΟΚ-Τότεναμ (0-0) στους ομίλους του Europa League.

Ο Μάζιτς έχει σφυρίξει και άλλα ματς ελληνικών ομάδων: Ολυμπιακός-Γιουβέντους (1-0), Ρούμπιν Καζάν-Ολυμπιακός (0-1) και Ζενίτ-ΑΕΚ (4-2). Έχει διαιτητεύσει και δύο φορές παιχνίδια της εθνικής μας ομάδας. Το Ρουμανία-Ελλάδα (1-1) και το Ελλάδα-Γεωργία U19 (0-1). Στο πρόσφατο Παγκόσμιο κύπελλο έφτασε μέχρι τους «8» και διαιτήτευσε την αναμέτρηση  Βραζιλία-Βέλγιο 1-2.

21 August 2018, 22:00 Lisbon (Estádio do SL Benfica)
SL Benfica (POR) – PAOK FC (GRE)
Referee: Milorad Mažić (SRB)
Assistant Referee 1: Milovan Ristić (SRB)
Assistant Referee 2: Dalibor Đurđević (SRB)
Fourth Official: Nemanja Petrović (SRB)
Additional Assistant Referee 1: Nenad Đokić (SRB)
Additional Assistant Referee 2: Danilo Grujić (SRB)
UEFA Referee Observer: László Vágner (HUN)
UEFA Delegate: Mark Blackbourne (ENG)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς