23.5 C
Athens

Πετρούνιας: Δεν κλείνει η καριέρα με τρίτη θέση, θα τα πούμε στο Παρίσι!

Ο Λευτέρης της Ελλάδας βρέθηκε ξανά στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο χάρη στην εξαιρετική του απόδοση στον τελικό των κρίκων, όπου οι Κινέζοι Γιάνγκ και Χάο θριάμβευσαν στις δύο πρώτες θέσεις.

Ο «αλύγιστος» Πετρούνιας πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, κόντρα σε δυσκολίες και τραυματισμούς και αν δεν έχανε τον βηματισμό του στην προσγείωση είναι βέβαιο ότι θα τον βλέπαμε ακόμη ψηλότερα.

Ο άρχοντας των κρίκων αφού παρέλαβε το χάλκινο μετάλλιό του, το αφιέρωσε στην Ελλάδα, τις δύο κόρες του και τη σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει την καριέρα του με την τρίτη θέση στο Τόκιο. «Εννοείται, θα τα πούμε στο Παρίσι», δήλωσε ο Πετρούνιας προαναγγέλλοντας την παρουσία τους στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένας εξαιρετικός τελικός, πολύ δύσκολος. Η εκκίνησή του ήταν τρομερά δύσκολη. Είναι πολύ ανάμικτα τα συναισθήματα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι ξανά στα μετάλλια μετά από πανδημία, χειρουργείο και όσα έχω περάσει. Υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί μου αρέσει να κερδίζω, δεν μου αρέσει δεύτερη και τρίτη θέση. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίσω ξανά την πρώτη».

Σχετικά με το πώς νιώθει, σχολίασε: «Δικαίωση, ότι καλώς συνέχισαν να πιστεύουν όσοι πίστευαν σε μένα και με στήριζαν στις δύσκολες στιγμές. Είναι και απάντηση σε όσους πίστεψαν ότι δεν θα καταφέρω να επιστρέψω μετά το χειρουργείο».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην επόμενη διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, τονίζοντας πως θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του με ένα ακόμα χρυσό: «Εννοείται ότι θα τα πούμε στο Παρίσι. Δεν κλείνει η καριέρα με τρίτη θέση, κλείνει με πρωτιά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς