18.7 C
Athens

Πίσπας στο FWS.GR: «Να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα»

Ο Σωτήρης Πίσπας μίλησε αποκλειστικά στο FWS.GR για τους φετινούς στόχους που έχει με τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έδειξε στην τελευταία πρόβα με τον Λεβαδειακό στο «Ελ Πάσο» καλά αγωνιστικά στοιχειά, τα οποία θέλει να τα επαναλάβει και στην πρεμιέρα της Super League με την Ξάνθη στα «Πηγάδια».

Ένας από τους παίκτες που θα βοηθήσουν τους «πράσινους» στη δύσκολη πορεία τη φετινή σεζόν Σωτήρης Πίσπας, ο οποίος μετά τον αγώνα με τους Βοιωτούς μίλησε αποκλειστικά στο FWS.GR, για την ετοιμότητα των παικτών στην πρεμιέρα με την Ξάνθη, για τη δύσκολη προετοιμασία, αλλά και για τους προσωπικού του στόχους.

Αναλυτικά:

Για το ματς με το Λεβαδειακό είπε: «Είναι κάτι που δουλεύουμε στην προετοιμασία και έτσι παρουσιάσαμε την εικόνα αυτή. Καταφέραμε και αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας και είχαμε πολύ καλύτερη απόδοση, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και πλέον είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Για το -6 που έχουν οι «πράσινοι» και τις εκπλήξεις που κρύβει η πρεμιέρα σημείωσε: «Γνωρίζουμε πολύ καλά πως παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι τα «Πηγάδια». Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός και παρά τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, κυρίως βαθμολογική, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική που είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια».

Για τη δύσκολη προετοιμασία του καλοκαιριού δήλωσε: «Δουλέψαμε πάρα πολύ στις προπονήσεις στην προετοιμασία που κάναμε στην Ολλανδία και συνεχίζουμε να δουλεύουμε επί καθημερινής βάσης για να βελτιωνόμαστε».

Για τους στόχους  του ίδιου για τη νέα σεζόν είπε: «Είναι μια δύσκολη χρονιά. Θέλω να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα, κάνοντας πολλές συμμετοχές. Θέλω να σκοράρω για να βοηθήσω την ομάδα μου σε αυτή τη δύσκολη χρονιά και να καταφέρουμε ότι μπορούμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς