23.4 C
Athens

Λουντογκόρετς: Ο Κεσέρου σκόραρε απίθανο γκολ και εκτόξευσε δηλητήριο στον Νταμπράουσκας

Ο Κλαούντιου Κεσέρου βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκής λίστας της Λουντογκόρετς για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ενώ κατόπιν απόφασης του Βάλντας Νταμπράουσκας αγωνίζεται με τη Β’ ομάδα.

Ο διεθνής 35χρονος Ρουμάνος φορ έπαιξε για μόλις 60′ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για τους Βούλγαρους κόντρα στη Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ και έκτοτε δεν αποτελεί μέλος της πρώτης ομάδας, με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Κεσέρου που αποτελεί ακόμα έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, κατέγραψε 40 συμμετοχές την περασμένη σεζόν με 20 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Το βράδυ του Σαββάτου, ο Ρουμάνος σκόραρε στην ευρεία νίκη της ομάδας του με 4-1 και μάλιστα με μια απίστευτη εκτέλεση πίσω από τη σέντρα.

«Υπέροχο συναίσθημα με τη Β’ ομάδα, αυτή είναι η σιωπηλή μου απάντηση στην αδικία», έγραψε μετά το τέλος του ματς και αναρτώντας το video με το απίθανο γκολ που πέτυχε.

Ο Λιθουανός προπονητής Βάλντας Νταμπράουσκας υποστήριξε όταν έκοψε τον παίκτη του πως: «Ξέρετε όλοι τι έχει δώσει στον σύλλογο ο Κεσέρου, όμως θα πρέπει να διαλέξω τους καλύτερους», δίνοντας έτσι προτεραιότητα στους Μανού και Πιέρο Σωτηρίου για τη γραμμή κρούσης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς