17.5 C
Athens

Πύρρος Δήμας: Ο Ιακωβίδης θα συνεχίσει στην άρση βαρών

Μετά την χθεσινή κατάθεση ψυχής έπειτα από την τελευταία του προσπάθεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που συνοδεύτηκε με την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την ενεργό δράση, ο Θοδωρής Ιακωβίδης «αγκαλιάστηκε» από το πανελλήνιο και πλέον μετρά παραπάνω από 115 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, γεγονός που του ανοίγει το δρόμο για χορηγίες.

https://athlosnews.gr/iakovidis-ayxithikan-kata-110-000-oi-followers-toy-sto-instagram-epikoinonise-idi-me-chorigoys/

Όπως προανήγγειλε ο Πύρρος Δήμας, που αναμένεται να αναλάβει ξανά χρέη προέδρου στην ομοσπονδία άρσης βαρών, ο Έλληνας πρωταθλητής αναμένεται να συνεχίσει στον χώρο, καθώς ο δρόμος ανοίγει μετά τις χορηγίες που θα υπογράψει και τη μαζική στήριξη του κόσμου.

«Ο Ιακωβίδης θα μείνει στο άθλημα και θα συνεχίσει την προσπάθειά του και με πολλούς υποστηρικτές απ’ ότι βλέπω. Ήδη κι εγώ είχα επικοινωνία, -δεν θέλω να πω ονόματα εταιριών και ανθρώπων που θέλουν να συμβάλλουν και να βοηθήσουν τον Θοδωρή και γενικά το άθλημα. Θα μείνει ο Θοδωρής», τόνισε ο Δήμας στο ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά την δική του επιθυμία επιστροφής στην προεδρία της ομοσπονδίας, τόνισε:

«Έχω σκοπό να επιστρέψω και να ασχοληθώ με τις εθνικές ομάδες της άρσης βαρών από παίδες μέχρι ανδρών και γυναικών. Θέλω να είμαι υπεύθυνος γι’ αυτές και να αλλάξουμε μια και καλή. Δεν του αξίζει να είναι σε αυτή την κατάσταση το άθλημα αυτό, που έχει φέρει τόσες επιτυχίες τη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολυμπιονίκης της Ελλάδας στην άρση βαρών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς