22.6 C
Athens

Ντούσκος: Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου, ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια και στο Παρίσι!

Φτιαγμένος από χρυσό ο Ντούσκος. Ο σπουδαίος 24χρονος σκιφίστας από τα Ιωάννινα έγραψε ιστορία στην Ιαπωνία, καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας με χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στην ιστορία της ελληνικής κωπηλασίας, κατακτώντας την πρώτη κορυφή για τη χώρα μας στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μία μέρα, μία κούρσα, μία απονομή που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ. Ανεπανάληπτες στιγμές και εθνική υπερηφάνεια για αυτό το παιδί που όχι μόνο πίστεψε στα όνειρα του, αλλά κατόρθωσε να τα φτάσει στο «Έβερεστ» των δικών του θέλω.

Μία μέρα μετά την επική κούρσα του τονίζει με κάθε τρόπο ότι η χθεσινή στιγμή αποτέλεσε την καλύτερη ανάμηση της μέχρι τώρα ζωής του, ενώ έστειλε μήνυμα για νέο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του 2024 στο Παρίσι.

«Θα κουβαλήσω όλη τη θετική ενέργεια του κόσμου και από την Ελλάδα και από εδώ. Όλες τις αναμνήσεις που έχω από το Ολυμπιακό Χωριό, ήταν όλα υπέροχα. Τις αναμνήσεις μέσα στο στίβο, στον οποίο κατέκτησα αυτό το χρυσό μετάλλιο», ανέφερε αρχικά ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας και πρόσθεσε:

«Είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ας ελπίσουμε πως και στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είμαι το ίδιο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς