20.6 C
Athens

Εκτός ελέγχου ο Τζόκοβιτς: Έσπασε τη ρακέτα του μετά από μία χαμένη μπαλιά! (vid)

Εκτός ελέγχου ο Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος πρωταθλητής και νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης αγωνίζεται αυτή την ώρα απέναντι στον Καρένιο Μπούστα για το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την εξέλιξη του παιχνιδιού να του προκαλεί πολλά νεύρα και αναστάτωση.

Δεν τον έχουμε ξαναδεί έτσι τον «Νόλε». Ο Σέρβος που βρίσκεται στο 1-1 σετ με τον Ισπανό Μπούστα στον μικρό τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά έχει βγει εκτός εαυτού και σε δύο περιπτώσεις έβγαλε στο κορτ αντιδράσεις που δεν αρμόζουν στην εικόνα και τον επαγγελματισμό του.

Συγκεκριμένα μετά από ένα χαμένο game στα μέσα του τρίτου σετ ο Τζόκοβιτς πέταξε με μανία την ρακέτα του στις άδειες εξέδρες του «Ariake Tennis Park», δεχόμενος τις παρατηρήσεις του διαιτητή της αναμέτρησης. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί.

Λίγο αργότερα, μετά από έναν χαμένο πόντο διαρκείας, πέταξε με δύναμη την ρακέτα του πάνω στο φιλέ με αποτέλεσμα να την σπάσει, αποδεικνύοντας ότι έχει επηρεαστεί αρκετά μετά τους συνεχόμενους αποκλεισμούς του στα ημιτελικά του μονού και του μικτού διπλού τουρνουά τένις.

Δείτε τις θυμωμένες αντιδράσεις του Τζόκοβιτς:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς