19.3 C
Athens

ΠΑΟΚ: Στο μεταγραφικό κάδρο ο Τσέχος μπακ, Γιαν Μπορίλ

Μετά την επιστροφή του Ράχμαν Μπάμπα στην Τσέλσι, ο ΠΑΟΚ ψάχνεται διακαώς για να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας του.

Ο Δικέφαλος κοιτάει συνεχώς προς την ευρωπαϊκή αγορά για τον αντικαταστάτη του Γκανέζου, ωστόσο έχει δει πολλές περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν να «κολλάνε» στο οικονομικό, γεγονός που πάει πίσω τον μεταγραφικό σχεδιασμό, μόλις 5 μέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι απέναντι στην Μποέμιανς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του διεθνή Τσέχου αριστερού μπακ της Σλάβια Πράγας, Γιαν Μπορίλ, ο οποίος αγωνίστηκε ως βασικός σε όλα τα παιχνίδια του φετινού Euro.

Ο Μπορίλ μπορεί να βρίσκεται στη λίστα του Δικεφάλου για τη συγκεκριμένη θέση στην άμυνα, ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν φαντάζει αν αναλογιστεί κανείς ότι μόλις πέρυσι ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Σλάβια έως τον Ιούνιο του 2023. Αποτελεί αρχηγό της τσέχικης ομάδας από το 2015, από όπου και μετράει 205 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 10 γκολ και 16 ασίστ.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς