29.7 C
Athens

Μαλακατές: Ελάτε μαζί να κάνουμε τον Παναθηναϊκό ασυναγώνιστο

Ο Παναγιώτης Μαλακατές, με ανακοίνωσή του, αναφέρθηκε στον Βοτανικό και ζήτησε την εγγραφή μελών στον Ερασιτέχνη για ένα ασυναγώνιστο Παναθηναϊκό!

Στις 22 Σεπτεμβρίου αναμένεται να προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού όπου θα ψηφιστεί ή όχι η ανέγερση του γηπέδου στον Βοτανικό, όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο Παναγιώτης Μαλακατές.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο θέμα των συμβάσεων και ζήτησε την εγγραφή μελών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναγιώτη Μαλακατέ:

«Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου κ. Παναγιώτης Μαλακατές εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία:

“Βρισκόμαστε σε ένα χρονικό διάστημα λίγο πριν ολοκληρωθεί μία μακρά περίοδος διαβουλεύσεων, διαπραγματεύσεων, διαφωνιών και συμφωνιών και ευελπιστούμε σύντομα να έχουμε ολοκληρωμένα όλα τα προαπαιτούμενα και αναλυτικά τα κάτωθι:

-Την σύμβαση Παναθηναϊκού ΑΟ – Παναθηναϊκού ΠΑΕ

-Την σύμβαση Παναθηναϊκού ΑΟ – Δήμου Αθηναίων

-Την σύμβαση Παναθηναϊκού ΑΟ – ΑΕΠ Ελαιώνα

-Τις προκαταρκτικές μελέτες και μακέτες των αθλητικών μας εγκαταστάσεων στην περιοχή του Ελαιώνα με τους αντίστοιχους προϋπολογισμούς.

-Την ενημέρωση για τους βασικούς όρους και για όσα αφορούν άμεσα η έμμεσα τον Παναθηναϊκό ΑΟ από τη σύμβαση Παναθηναϊκού ΠΑΕ – Δήμου Αθηναίων.

Εάν δεν προκύψουν και νέες καθυστερήσεις και έχουν ολοκληρωθεί όλα τα ανωτέρω εντός του Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου θα τα αναρτήσουμε όπως έχουμε δεσμευτεί στην ιστοσελίδα μας και θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, όπου θα αναλύσουμε όλα τα δεδομένα της διπλής ανάπλασης, με όσα καταφέραμε να πετύχουμε μέσα από τις πολύμηνες διαπραγματεύσεις αλλά και όλα όσα επιδιώξαμε να πετύχουμε και δεν τα καταφέραμε τελικά.

Θα αναλύσουμε διεξοδικά τα κατά την γνώμη μας θετικά όπως και τα κατά την γνώμη μας αρνητικά σημεία προκειμένου το κυρίαρχο σώμα του Παναθηναϊκού μας να έχει ολοκληρωμένη άποψη και να σταθμίσει τα δεδομένα πριν την κρίσιμη ψηφοφορία στην Γενική Συνέλευση και κατ’ επέκταση να αποφασίσει ποιά είναι η καλύτερη λύση για τον Σύλλογο μας.

Πάντα με την απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν ολοκληρωθεί όλα τα προαπαιτούμενα εώς τέλος Αυγούστου έγκαιρα, θα προκηρύξουμε Γενική Συνέλευση με πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής 22 Σεπτεμβρίου και εάν απαιτηθεί επαναληπτική για 29 Σεπτεμβρίου με φυσική παρουσία και τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο.

Τα θέματα της ημερησίας διάταξης θα είναι:

-Εκλογή Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης

-Αγωνιστικός απολογισμός

-Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός

-Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής

-Έγκριση απολογισμών

-Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη

-Έγκριση προϋπολογισμού περιόδου 2021-2022

-Έγκριση αναθεώρησης καταστατικού

-Διπλή ανάπλαση

-Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

-Ψηφοφορία υπέρ η κατά της Διπλής Ανάπλασης

Η μυστική ψηφοφορία όσον αφορά την Διπλή Ανάπλαση θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία και κάλπη.

Προσωπικά θεωρώ τον εμβολιασμό ως τη μοναδική μας ασφάλεια έναντι του covid-19 και για αυτό το λόγο έχω ήδη εμβολιαστεί.

Παρόλα αυτά ο διαχωρισμός σε κατηγορία ανθρώπων εμβολιασμένων και μη, μας βρίσκει ξεκάθαρα αντίθετους, και όσον αφορά την παρουσία στην Γενική Συνέλευση αλλά και κατ’ επέκταση στα γήπεδα και με διαβήματα στην πολιτεία θα προσπαθήσουμε να επεκτείνουμε την παρουσία και σε μή εμβολιασμένους. με πρόσθετα κριτήρια όπως τα μοριακά η rapid τεστ, αλλά σε κάθε περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεχτούμε τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όπως κατ’ επανάληψη έχω δηλώσει προκειμένου να συμμετέχουν στην ψηφοφορία για την Διπλή Ανάπλαση όσα δυνατόν περισσότερα μέλη μας, από αυτά που έχουν δικαίωμα ψήφου, θα επιτραπεί η επιστολική ψήφος για όσους για οποιοδήποτε λόγο αδυνατούν να παρευρίσκονται με φυσική παρουσία.

Η επιστολική ψήφος δεν επιτρέπεται στο εν ισχύ καταστατικό μας αλλά εμπεριέχεται στο υπό αναθεώρηση καταστατικό όπως ρητά επιβάλλει ο νέος αθλητικός νόμος, ο οποίος σε κάθε περίπτωση υπερισχύει του καταστατικού και με τον οποίον εναρμονίζεται το καταστατικό μας με την προτεινόμενη αναθεώρηση.

Η διαδικασία για την επιστολική ψήφο όπως ορίζεται από τον νέο αθλητικό νόμο αλλά και στο προς αναθεώρηση καταστατικό μας είναι η ακόλουθη:

Κάθε μέλος μπορεί να ψηφίσει με επιστολική ψήφο που αποστέλλεται σε κλειστό σφραγισμένο φάκελο (με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή courier) στον Πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής έως σαράντα οχτώ (48) ώρες πριν τις εκλογές.

Ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής και ο αναπληρωτής του ορίζονται από τον Δικηγορικό Σύλλογο, στην περιφέρεια του οποίου εδρεύει το σωματείο, κατόπιν αιτήσεως του τελευταίου. Τα υπόλοιπα δύο (2) μέλη της εφορευτικής επιτροπής και ισάριθμα αναπληρωματικά εκλέγονται από τη Γενική Συνέλευση.

Πρέπει να εμπεριέχονται στον κλειστό φάκελο πλήρη στοιχεία, Ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση και το δικαίωμα ψήφου ώστε να καταχωρηθεί η ψήφος.

Διανύουμε μία ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά όπου η διοίκηση μου αποφάσισε να βάλει ψηλά τον πήχη και δημιούργησε πλήρως ανταγωνιστικές ομάδες στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ, στα γυναικεία τμήματα βόλεϊ και μπάσκετ, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των προπονητών μας , που να είναι σε θέση να διεκδικήσουν τίτλους όπως αρμόζει στην ιστορία και στο DNA του Παναθηναϊκού μας.

Στην υδατοσφαίριση αφού ανεβήκαμε και πάλι κατηγορία, όπως είχαμε δεσμευτεί δημιουργήσαμε μία αξιόμαχη ομάδα που να συνδυάζει την νέα ταλαντούχα γενιά πλαισιομένη και με έμπειρους αθλητές.

Την ίδια αναβάθμιση βήμα βήμα επιδιώκουμε για τον στίβο και την κολύμβηση.

Τέλος, είμαι περήφανος που μετά από 11 χρόνια απουσίας από τα ευρωπαϊκά σαλόνια πήραμε την γενναία απόφαση μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών αλλά και επιτραπέζια αντισφαίριση να συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η απονομή του πρωταθλήματος στην πρωταθλήτρια ομάδα μας μπάσκετ γυναικών θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος” την Τετάρτη 8/9 και ώρα 17.00

Κλείνοντας τη μακροσκελή αλλά επιβεβλημένη ενημέρωση μου να σας ευχηθώ καλές διακοπές με υγεία σε εσάς και στην οικογένειες σας και να σας ζητήσω για άλλη μια φορά να στηρίξετε έμπρακτα την προσπάθεια μας.

Γίνετε Μέλη, αγοράστε την πρωτοποριακή κάρτα PAO FOR ALL και τις κάρτες εισόδου GREEN/VIP PASS.

Μόνοι μας είναι δύσκολο να πετύχουμε.

Όλοι μαζί όμως μπορούμε να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Τον Παναθηναϊκό μας ευρωπαίο και πρωταθλητή σε όλα τα σπόρ.

Ελάτε μαζί να κάνουμε τον Παναθηναϊκό μας ασυναγώνιστο.

Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές με υγεία”».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς