31.5 C
Athens

Εργαζόμενοι ΕΡΤ: «Υπάρχουν λάθος επιλογές σε πρόσωπα, απολογούμαστε για την ανεπάρκεια κάποιων»

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ξέσπασαν με ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για την κριτική που τους ασκείται αναφορικά με τη συνολική κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μεταξύ άλλων, ζητούν συγγνώμη για τα προβλήματα και επισημαίνουν πως η ευθύνη βαραίνει τα υψηλά κλιμάκια της Διοίκησης.

Η ανακοίνωση: «Αν και δεν είναι η ώρα απολογισμού και κριτικής, λόγω των τελευταίων γεγονότων και αφού αφήσαμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να μιλήσουν, κάθε λογής επαΐοντες, έρχεται η ώρα των εργαζομένων.

Των πραγματικά εργαζομένων, να μιλήσουν και να λογοδοτήσουν στους Έλληνες πολίτες που είναι και οι μοναδικοί χρηματοδότες της ΕΡΤ.

Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο έχουμε επισημάνει σε όλη την ιεραρχία της εταιρείας ότι ο προγραμματισμός για τη σημαντική διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων είναι διάτρητος.

Επίσης, έχουμε επισημάνει ότι υπάρχουν λάθος επιλογές σε πρόσωπα που οδηγούν σε απανωτές αστοχίες και κακό προγραμματισμό. Άρα, για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, δε φταίνε μόνο οι Διευθυντές και οι Προϊστάμενοι, οι οποίοι τόσα ΞΕΡΟΥΝ, τόσα ΜΠΟΡΟΥΝ, τόσα ΚΑΝΟΥΝ, με αποτέλεσμα τελικά να εκθέτουν και την εταιρεία και τους εργαζόμενους.

Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης είναι στα υψηλά κλιμάκια της Διοίκησης που, ενώ στην εταιρεία υπάρχει πλήθος έμπειρου έμψυχου δυναμικού, επιλέγει άκριτα λύσεις συνεργατών, οι οποίοι δεν διαθέτουν την ανάλογη εμπειρία που απαιτούν τα μεγάλα γεγονότα τα οποία καλείται η ΕΡΤ να υλοποιήσει.

Αυτό που εμείς σαν εργαζόμενοι στην ΕΡΤ έχουμε να πούμε στους πολίτες και στους αθλητές είναι ένα μεγάλο συγγνώμη για παραβλέψεις ή τυχόν προβλήματα τα οποία σε καμία περίπτωση δεν έχουν γίνει εσκεμμένα.

Δυστυχώς, απολογούμαστε για την ανεπάρκεια κάποιων που νιώθουν τους εργαζόμενους ως αντιπάλους και όχι ως συμμάχους και τις επισημάνσεις μας, ως υποδείξεις.

Πρέπει λοιπόν κάποιοι να καταλάβουν πως η εταιρική μνήμη και η εμπειρία δεν πληρώνονται, έχουν ήδη αποκτηθεί όλα αυτά τα χρόνια και υπάρχουν. Χρησιμοποιήστε τις.

Έχοντας πει όλα τα προηγούμενα θα θέλαμε να απευθυνθούμε σε όλους τους πολίτες, τους αθλητές, τις ομοσπονδίες και να ζητήσουμε να γίνεται πάντα κριτική, αλλά ΔΙΚΑΙΗ.

Πυροβολώντας την ΕΡΤ, πυροβολούμε όλοι τα πόδια μας.

Η ΕΡΤ είναι πάντα εκεί, για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό.

Για τις μεγάλες, αλλά και τις μικρές διοργανώσεις.

Για τις επιτυχίες και τις αποτυχίες.

Για ΟΛΟΥΣ τους αθλητές.

Η ΕΡΤ σίγουρα ΔΕΝ είναι ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ (των εκάστοτε διοικούντων)

Η ΕΡΤ σίγουρα ΔΕΝ είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ (όσο κι αν την αγαπάμε)

Η ΕΡΤ σίγουρα είναι ΔΙΚΗ ΣΑΣ. Όλων των Ελλήνων».

Δολοφονία Άλκη: Νέα στοιχεία από την έκθεση DNA που «καθρεπτίζουν» τους δολοφόνους του 19χρονου! (vid)

Η έκθεση της εργαστηριακής εξέτασης DNA τόσο του Άλκη, όσο και των κατηγορουμένων - οπαδών του ΠΑΟΚ της δολοφονικής επίθεσης παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ενισχύει τις ποινικές ευθύνες κάποιων κατηγορουμένων σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ

Αποκάλυψη: Πάσχα στην ΕΡΤ με τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου

Με τόνο βαρύ, δωρικό και κατανυκτικό, ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου μετέτρεψε σε μια μαγική πρόβα τζενεράλε ενόψει Επιταφίου τα όσα εκτυλίσσονταν στα Δυο Αοράκια στον τελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό που βρήκε θριαμβευτές τους Ερυθρόλευκους

Αγγελόπουλοι: Κούπα με πολλαπλή αξία, την αφιερώνουμε στον πατέρα μας που λάτρευε τον Ολυμπιακό (vid)

Οι πρόεδροι της ερυθρόλευκης ΚΑΕ μιλούν για τη... βαριά κούπα με την πολλαπλή αξία που κατέκτησε η ομάδα τους, αφιερώνοντάς τη στη μνήμη του εκλιπόντος Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου «που είχε ζήσει μεγάλες στιγμές και λάτρευε τον Ολυμπιακό»

Μύθοι, αλήθειες και ολιγωρίες: Ο απολογισμός της τετραετίας Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Χαλάς κάνει ΕΥΘΕΩΣ τον απολογισμό της εποχής Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, επισημαίνει τα σωστά και τα λάθη της διοίκησης και απορεί με εκείνους που πριν από λίγες μέρες τα έβλεπαν όλα τέλεια και τώρα γράφουν για εκκαθαρίσεις

Ολυμπιακός: Η απογοήτευση θολώνει το μυαλό και την κρίση

Οι αποδοκιμασίες εις βάρος του Γιώργου Μασούρα δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο εκτός από μία κακή στιγμή λόγω της απογοητευτικής απόδοσης του Ολυμπιακού εντός αγωνιστικού χώρου. Γράφει ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Μία είναι η μαγική λέξη: προοπτική

Η στρατηγική απόφαση που θα ακολουθεί αρνητικά τον Ολυμπιακό σε όλη τη σεζόν, η αντιμετώπιση του Ελ Αραμπί και η δύσκολη αποστολή του Κορμπεράν. Γράφει ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης