19 C
Athens

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Αραπακόπουλο και Δομπρή

Ο Ανδρέας Αραπακόπουλος επιστρέφει στον Ολυμπιακό ύστερα από μία σεζόν στην ΑΕΚ, ενώ στα Ερυθρόλευκα αναμένεται να ντυθεί και ο Χαράλαμπος Δομπρής, ο οποίος αγωνιζόταν στους Κιτρινόμαυρους.

Έπειτα από μία σεζόν στην ΑΕΚ (2020/21), Ο Ανδρέας Αραπακόπουλος γυρίζει στην ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με τον 26χρονο (15/11/1994) πίβοτ, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2018 μέχρι το 2020.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία και τον Χαράλαμπο Δομπρή, ο οποίος την τελευταία τετραετία έπαιξε στην ΑΕΚ. Ο Δομπρής είναι 27 ετών (23/7/1994) και αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ.

Μάλιστα, η ΑΕΚ ανακοίνωσε, την Τετάρτη (28/7), τη λύση συμβολαίου και με τους δύο αθλητές. Να σημειωθεί πως ο Αραπακόπουλος είχε συμβόλαιο για μία ακόμα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Αραπακόπουλο:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Αραπακόπουλο.

Ο Ανδρέας Αραπακόπουλος εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι και αποτέλεσε μέλος της ομάδας που κατέκτησε το τρεμπλ. Αγωνίστηκε σε 29 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, σημειώνοντας 33 γκολ.

Η ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Δομπρή:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Χαράλαμπο Δομπρή.

Ο Χαράλαμπος Δομπρής αγωνίστηκε για 4 χρόνια με τη φανέλα της ΑΕΚ, κατακτώντας 2 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 1 Κύπελλο και 1 EHF European Cup. Αγωνίστηκε σε 143 επίσημους αγώνες, σημειώνοντας 349 τέρματα, αποτελώντας τον 10ο κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία του τμήματος.

Η ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς