16.2 C
Athens

Ο Αμπάσοφ αποκάλυψε γιατί είναι κακή η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Μπακού

Ο προπονητής της Νέφτσι Μπακού, Σαμίρ Αμπάσοφ μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό και παραδέχθηκε πως η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι κακή λόγω προπονήσεων της εθνικής Τουρκίας.

«Μιλήσαμε με τους ειδικούς που φροντίζουν το χορτάρι. Κοιτάζουν να φτιάξουν την κατάσταση. Μου εξήγησαν το γιατί. Το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση λόγω καιρού και προπονήσεων της Εθνικής Τουρκίας. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι. Ελπίζουμε πως όλα θα είναι καλά. Εμείς είμαστε έτοιμοι ακόμα και για τη διαδικασία των πέναλτι. Όσο για τον Ολυμπιακό ήταν απόφαση των ανθρώπων του να μην προπονηθούν εδώ. Δεν ξέρω το γιατί. Δεν νομίζω πως έχει σχέση με εμάς. Σεβόμαστε την απόφασή τους», είπε για το συγκεκριμένο θέμα.

Από τη δική του πλευρά, ο Σαμίρ Μπουγκρινέ που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Νέφτσι είπε στους δημοσιογράφους: «Θα ήθελα να σας πω ότι η ομάδα μας είναι έτοιμη για το παιχνίδι. Νομίζω ότι η ήττα στο πρώτο ματς δεν μας άφησε ικανοποιημένους. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διορθώσουμε τα πράγματα. Δεν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είχε αδυναμίες. Απλώς εμείς παίξαμε καλά. Εμείς κάναμε το παιχνίδι μας, αλλά κάναμε και λάθη. Αλλά θεωρώ ότι γενικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά.

Για τον τραυματισμό του στο πρώτο ματς: «Στο πρώτο ματς πονούσα, αλλά τώρα νιώθω καλύτερα και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Για το τι πρέπει να κάνουν για να πάρουν την πρόκριση απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που θα έχει απουσίες: «Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι το παιχνίδι μας. Στο πρώτο ματς επίσης ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς