17.1 C
Athens

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κορωνοϊό η αδερφή του Ρονάλντο

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο, η οποία έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, με την κατάσταση της υγείας της να χειροτερεύει.

Ο κορωνοϊός εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την κοινωνία μας, παρά τα ικανοποιητικά επίπεδα εμβολιασμού σε πολλές χώρες.

Η Κάτια Αβέιρο, αδερφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ, γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό στις 17 Ιουλίου. Ωστόσο, ύστερα από έξι ημέρες απομόνωσης στο σπίτι, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί με πνευμονία στο νοσοκομείο.

«Βρέθηκα θετική από τις 17 Ιουλίου κι απομονώθηκα στο σπίτι, με λίγα συμπτώματα, αλλά διατηρώντας το πρωτόκολλο όπως υπαγορεύουν οι κανόνες. Όλοι στο σπίτι “κόλλησαν” τον ιό, εκτός από τη μητέρα μου (ευχαριστώ τον Θεό). Δυστυχώς από την περασμένη Παρασκευή, 23 Ιουλίου, η κατάσταση επιδεινώθηκε κι έχω πνευμονία από τον καταραμένο ιό.

«Εν ολίγοις, έφτασα στη νοσηλεία και είμαι εδώ. Όλα πάνε καλά, αναρρώνω, ευχαριστώ τον Θεό χάρη και στην υπηρεσία του νοσοκομείου, με μια υπέροχη ιατρική ομάδα (κυρίως νέους) και με μια απίστευτη ιστορία να πω», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στα social media.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς