17.4 C
Athens

«Αγριεμένη» περιμένει η Βίντι την ΑΕΚ

Η προσεχής ευρωπαϊκή αντίπαλος της ΑΕΚ, Βίντι θριάμβευσε εκτός έδρας της Χόνβεντ με 3-0 κι έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση λίγες ημέρες πριν φιλοξενήσει τους κιτρινόμαυρους

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Βίντι την εκτός έδρας αναμέτρησή της απέναντι στην Χόνβεντ, την οποία νίκησε με 3-0.
Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στα πλέι –φ του Champ;ions League παρουσιάστηκε σε εξαιρετική κατάσταση λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί την «Ένωση» αναδεικνύοντα ςπολλές αρετές.

Την υπεροχή είχε η Βίντι από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης. Μάλιστα στο 10’ έχασε πέναλτι με τον Χούστι, αλλά αυτό φαίνεται δεν την πτόησε.
Το συγκρότημα του Μάρκο Νίκολιτς κυριάρχησε ολοκληρωτικά. Ο Ίστβαν Κόβατς στο 26’ με σουτ μέσα από τη περιοχή άνοιξε το σκορ.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την Χόνβεντ αφού από το 38’ υποχρεώθηκε να συνεχίσει το παιχνίδι με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω απ[οβολής του Μπατίκ .
Το 0-2 για την Βίντι ήρθε στο 39’ με τον Χούστι-έπειτα από θαυμάσια μπαλιά του Ντάνκο Λάζοβιτς.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Ανέλ Χάντζιτς στο 51′.

Η σύνθεση της Βίντι (4-4-2): Κόβατσικ – Νέγκο, Γιουχάζ (54′ Φιόλα), Βινίσιους, Στοπιρά – Χάντζιτς, Πάτκαϊ, Νικόλοφ, Χούστι – Κόβατς (70 Μπερέτς), Λάζοβιτς (78′ Μπέντσε Σος).

 

.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς