24.6 C
Athens

Παρενέβη η αστυνομία για φωτογραφίες του Ρούνεϊ με ημίγυμνες γυναίκες στα social media

Φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται ο Ρούνεϊ μεθυσμένος με μισόγυμνες γυναίκες στο πλευρό του κυκλοφόρησαν στα social media και προκάλεσαν την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και άλλοτε αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, όντας πλέον νυν προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι, βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Για την ακρίβεια, από την Κυριακή (25/7) διέρρευσαν στα social media βίντεο και  φωτογραφίες που εκθέτουν τον θρύλο των «κόκκινων διαβόλων».

Μία από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησε απεικονίζει 35χρονο να κοιμάται σε μια καρέκλα μαζί με μία ημίγυμνη γυναίκα ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι πιο πίσω. Κάτω από την καρέκλα μάλιστα υπήρχαν δύο ποτήρια κρασιού και πολλά άδεια μπουκάλια.

Σε μία άλλη από τις φωτογραφίες, ο Ρούνεϊ έχει αίμα και γρατζουνιές στα χέρια του, ίσως από καυγά στον οποίο είχε εμπλακεί σε νυχτερινή του έξοδο.

Μετά τις ντροπιαστικές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Αστυνομία  του Μάντσεστερ παρενέβη με την διαρροή του υλικού και εξετάζει την υπόθεση της δημοσιοποίησης των ντοκουμέντων, καθώς αποτελεί αδίκημα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς