27.5 C
Athens

Νίκη-ανατροπή για Γιουβέντους στο ντεμπούτο του Κριστιάνο (videos)

Δύσκολη νίκη πέτυχε η Γιουβέντους στην πρεμιέρα της φετινής Serie A, με τη «Γηραιά Κυρία» να τα καταφέρνει στις καθυστερήσεις κόντρα στην Κιέβο Βερόνα επικρατώντας με 2-3, στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο

Με νίκη (2-3) συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Γιουβέντους, αφού το τέρμα του Μπερναρντέσκι στις καθυστερήσεις λύτρωσε την «Γηραιά Κυρία» χαρίζοντας της το τρίποντο. Ο Πορτογάλος προσπάθησε σε αρκετές περιπτώσεις να βρει το γκολ, αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Στέφανο Σορεντίνο!

Όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά η Κιέβο πήγε να χαλάσει το ντεμπούτο του Πορτογάλου. Η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει το προβάδισμα μόλις στο 6ο λεπτό όταν ο Κεντίρα πήρε το ριμπάουντ μετά την κεφαλιά του Μπονούτσι και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1. Η Βερόνα δεν το έβαλε κάτω και με πρωταγωνιστή τον Τζακερίνι κατάφερε να κάνει την ανατροπή! Αρχικά ο Ιταλός εξτρέμ έβγαλε την ασίστ στον Στεπίνσκι στο 28′ με τον Πολωνό φορ να κάνει το 1-1 με όμορφη κεφαλιά και στη συνέχεια αφού αρχικά κέρδισε το πέναλτι το αξιοποίησε κιόλας σημειώνοντας το 2-1 στις αρχές του δευτέρου μέρους. Οι «μπιανκονέρι» δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν με το αυτογκόλ του Μπάνι. Στο 90′ στην κεφαλιά του Μάντζουκιτς η μπάλα πέρασε τη γραμμή, αλλά έπειτα από εξέταση του VAR, δεν μέτρησε το γκολ, καθώς ο Ρονάλντο είχε κάνει διπλό φάουλ στη φάση. Τελικά ο Μπερναρντέσκι με κοντινό πλασέ αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή για τον Αλέγκρι και χάρισε το τρίποντο στην πρεμιέρα της Serie A.

Κιέβο (Λορέντσο Ντ’Ανα): Σορεντίνο (91′ Σέκουλιν), Τόμοβιτς, Ροσετίνι, Μπάνι, Κατσατόρε, Ριγκόνι, Ραντοβάνοβιτς, Χετεμάι (78′ Ομπι), Ντεπάολι, Στεπίνσκι (66′ Τζόρτζεβιτς), Τζακερίνι

Γιουβέντους (Μάξι Αλέγκρι): Σέζνι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Ζοάο Κανσέλο, Κεντίρα (84′ Τσαν), Πιάνιτς, Κουαδράδο (56′ Μπερναρντέσκι), Ντάγκλας Κόστα (64′ Μάντζουκιτς), Ντιμπάλα, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς