17.6 C
Athens

«Ο Εμπαπέ ενημέρωσε τον Ποτσετίνο ότι δεν θα ανανεώσει στην Παρί»

Ανένδοτος παραμένει ο Κιλιάν Εμπαπέ, όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν, με ισπανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο 22χρονος έχει ήδη ενημερώσει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Η ανανέωση του Νεϊμάρ μπορεί αρχικά να έφερε έναν «αέρα» αισιοδοξίας στο Παρίσι, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν πως ο Εμπαπέ θα ακολουθήσει τον δρόμο του Βραζιλιάνου, όμως κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα συμβεί.

Η περίπτωση του Γάλλου σούπερ σταρ είναι πιο περίπλοκη, από ότι αρχικά πίστευε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Αν και ο ισχυρός άνδρας από το Κατάρ «έδεσε» στο «Παρκ Ντε Πρενς» τους Νεϊμάρ και Ποτσετίνο, παρόλο που επένδυσε στη θερινή μεταγραφική περίοδο, κάνοντας το «μπαμ» με τον Σέρχιο Ράμος, ενώ απέκτησε και τον MVP του EURO, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, ο Εμπαπέ δεν φαίνεται να έχει πειστεί από το έργο της διοίκησης.

Όπως αναφέρει μάλιστα, στο σημερινό (24/7) της πρωτοσέλιδα η ισπανική «Μarca», ο Γάλλος επιθετικός φέρεται να έχει ενημερώσει τον τεχνικό των Παριζιάνων σχετικά με την απόφασή του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να κάνει δεκτή την πρόταση του συλλόγου για ανανέωση.

Το συμβόλαιο του 22χρονου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και όπως όλα δείχνουν, η Παρί θα χάσει ένα από τα «διαμάντια» της, χωρίς ούτε να βάλει ένα ευρώ στα ταμεία της. Επιθυμία του νεαρού άσου είναι να ντυθεί στα «λευκά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς