14.8 C
Athens

Ράιαν Γκιγκς: Υπέβαλε ένσταση για την κατηγορία επίθεσης εις βάρος της πρώην του

Ο Ράιαν Γκιγκς αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για επιθετική συμπεριφορά εις βάρος της πρώην συντρόφου του και υπέβαλε ένσταση, δηλώνοντας πως είναι ένοχος.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας και άλλοτε θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατηγορείται για επίθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης στην άλλοτε σύντροφό του, Κέιτι Γκρέβιλ, αλλά και για επίθεση και ξυλοδαρμό της νεαρής αδερφής της, Έμα Γκρέβιλ.

Την ίδια στιγμή, ο 47χρονος λέγεται επίσης ότι προσπαθούσε να ελέγξει τη συμπεριφορά απέναντί ​​της άλλοτε συντρόφου του. Μάλιστα, στο δικαστήριο την Παρασκευή (23/7) ακούστηκε ότι ο Γκιγκς φέρεται να κλώτσησε την πρώην φίλη του στην πλάτη και να την έριξε γυμνή από το υπνοδωμάτιο του ξενοδοχείου τους.

Ο ισχυρισμός αυτός έρχεται να στηρίξει την εξαναγκαστική και ελεγκτική συμπεριφορά του 47χρονου, σύμφωνα με την οποία έστελνε μηνύματα όταν εκείνη ήταν έξω τις νύχτες με άλλους ή ρωτούσε για τη σχέση της με άλλους, την απειλούσε ότι θα στείλει e-mail στους φίλους της και στους εργοδότες της σχετικά με τη σεξουαλική της σχέση και συμπεριφορά, πετούσε τα υπάρχοντά της έξω από το σπίτι όταν την ρωτούσε για τις σχέσεις με άλλες γυναίκες, τις έστελνε συνεχώς ανεπιθύμητα μηνύματα σε αυτήν και τους φίλους της όταν προσπάθησε να διακόψει τη σχέση, ενώ αφού είχε προσπαθήσει να διακόψει τη σχέση της μαζί του, εκείνος εμφανίζονταν τακτικά αιφνιδιαστικά και χωρίς πρόσκληση στο σπίτι της, στο χώρο εργασίας της και στο γυμναστήριο.

Ο Γκιγκς αρνήθηκε της κατηγορίες και υπέβαλε ένσταση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς