17 C
Athens

Kanye West: Κάνει ιδιαίτερη μνεία στον Αντετοκούνμπο σε ένα από τα νέα του τραγούδια!

Η φήμη – επίδραση του Γιάννη Αντετοκούνμπο φτάνει μέχρι και στα charts της Αμερικής. Ο «Greak Freak» κατέκτησε την κορυφή του NBA μετά από 8 χρόνια σκληρής και επίμονης δουλειάς με τους Μπακς, κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο ακόμα και από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής -και όχι μόνο- βιομηχανίας της Αμερικής.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Kanye West. Ο διάσημος Αμερικανός ράπερ εμπνεύστηκε από την ιστορία του Γιάννη και αποφάσισε να τον αναφέρει σε έναν από τους στίχους του κομματιού «Junya» το οποίο κυκλοφορεί σήμερα (23.07) μαζί με το νέο δίσκο του καλλιτέχνη.

«Αφήστε με να είμαι ειλικρινής, είμαι με τους Μπακς, αφήστε με να είμαι ο Γιάννης». Αυτός είναι ο χαρακτηριστικός στίχος, μέσα από τον οποίο ο Kanye West δηλώνει ξεκάθαρα την προτίμηση του στους Μπακς και τον Έλληνα ηγέτη τους, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μάλιστα, ο διάσημος ράπερ βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Fiserv Forum, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον έκτο τελικό ανάμεσα στους Μπακς και τους Σανς, σε ένα ματς που ο «50άρης» Γιάννης και η παρέα του έγραψαν ιστορία, φέρνοντας την κούπα του NBA στο Μιλγουόκι μετά από μισό αιώνα αναμονής!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς