16.6 C
Athens

Βαλένθια – Ατρόμητος 3-0: Έχουν δρόμο ακόμα οι Περιστεριώτες

Ο Ατρόμητος δέχθηκε τη δεύτερη «σφαλιάρα» στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, με την ομάδα του Άνχελ Λόπεθ να γνωρίζει φιλική ήττα με 3-0 από τη Βαλένθια, η οποία «καθάρισε» το ματς από το πρώτο μέρος.

Μετά τη μεγάλη ήττα με 6-1 από την Έλτσε στην πρεμιέρα των φιλικών του, οι Περιστεριώτες δέχθηκαν και τη δεύτερη από τη Βαλένθια.

Οι «νυχτερίδες» βρήκαν δίχτυα μόλις στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Βαγιέχο να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας του Ατρομήτου και με ωραίο γύρισμα από τα δεξιά να κάνει το 1-0 για τους Ισπανούς.

Πριν προλάβουν οι Περιστεριώτες να συνέλθουν από το πρώτο γκολ, η ισπανική ομάδα διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Ντιέγκο Λόπεθ με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε στο 20′ με το αριστερό τον Θεοδωράκη, γράφοντας το 2-0.

 

Λίγο έλειψε μάλιστα, να γίνει και το 3-0 στο 24′ με πρωταγωνιστή τον Βαγιέχο, ο οποίος βρήκε ξανά δίχτυα, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε, έπειτα από υπόδειξη του διαιτητή για οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος προσπάθησε να απειλήσει, με το σουτ του Μουνίθ ωστόσο στο 54′ να μη δυσκολεύει τον Ριβέρο, ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα επενέβη σωτήρια στο σουτ του Κλωναρίδη.

Στο 70′ όμως, η ομάδα του Λόπεθ δέχθηκε και τρίτο γκολ, έπειτα από ωραία συνεργασία του Γκέδες με τον Τσερίσεφ, με τον πρώτο να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

 

Βαλένθια (Χοσέ Μπορδαλάς): Ριβέρο, Ντιακαμπί, Σάενθ, Γκιλαμόν, Μεναργκες, Κορέιρα, Ντιέγκο Λόπεθ, Τζέισον, Μούσα, Σομπρίνο, Βαγιέχο

Ατρόμητος (Άνχελ Λόπεθ): Θεωδοράκης, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Αθανασίου, Σάλομον, Καρτάλης, Πισάνο, Χουάν Μουνίθ, Μπεντινέλι, Κουλούρης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς