23.5 C
Athens

Αγγελόπουλοι σε Αντετοκούνμπο: «Τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν τον άθλο σου!»

Οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, απέστειλαν συγχαρητήριο μήνυμα στον MVP των τελικών του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον αδελφό του Θανάση, για την κατάκτηση του πρώτου τους δακτυλιδιού στο ΝΒΑ!

Οι ιδιοκτήτες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ ευχήθηκαν τον περασμένο Οκτώβρη στον σπουδαίο Γιάννη Αντετοκούνμπο να κατακτήσει τον τίτλο και εκείνος τελικά μετά από μια σειρά μυθικών εμφανίσεων οδήγησε τους Μπακς στο πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από μισό αιώνα.

«Στην συνάντησή μας τον Οκτώβρη σου είχαμε ευχηθεί μέσα από την καρδιά μας να στεφθείς πρωταθλητής ΝΒΑ και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε σε εσένα και τον αδελφό σου Θανάση τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια για την επίτευξη του στόχου σας! Γιάννη Αντετοκούνμπο, MVP των τελικών του Πρωταθλήματος ΝΒΑ, τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τον άθλο σου! Νιώθουμε βαθιά υπερήφανοι για όλα όσα πρεσβεύεις εντός και εκτός παρκέ. Σου ευχόμαστε να είσαι πάντα υγιής και να μην πάψεις ποτέ να κυνηγάς ουρανούς…», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος στο μήνυμα τους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς