17.7 C
Athens

Αντετοκούνμπο: Ήθελα να τα καταφέρω για αυτή την πόλη, να το κάνουμε ξανά!

Ο σπουδαίος και πλέον πρωταθλητής Γιάννης αφού σήκωσε την κούπα του NBA στον ουρανό του Μιλγουόκι έδωσε το σύνθημα για repeat ενόψει της επόμενης σεζόν

Ο μυθικός Γιάννης Αντετοκούνμπο στην κορυφή του κόσμου! Ο «Greak Freak» ζει το όνειρό του και μαζί με τον αδερφό του Θανάση έκαναν περήφανη ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι Μπακς πανηγυρίζουν το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας τους μετά από 50 χρόνια και σίγουρα οι στιγμές αυτές θα μείνουν για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας! Ο Γιάννης τα έκανε και πάλι όλα. Πέτυχε σχεδόν τους μισούς πόντους της ομάδας του (50) και πλέον θα κοιμάται αγκαλιά με την κούπα του πρωταθλητή, κάτι για το οποίο πάλευε εδώ και 8 χρόνια!

Στις πρώτες του δηλώσεις λίγο μετά την απονομή ο Έλληνας σταρ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση αλλά και τον ενθουσιασμό του, υπογραμμίζοντας ότι είναι περήφανος που τα κατάφερε για αυτή την πόλη και την ομάδα των Μπακς, ενώ παράλληλα έδωσε και το σύνθημα για την επόμενη χρονιά με την ατάκα: «Τώρα, πρέπει να το κάνουμε ξανά!».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρωταθλητή Γιάννη:

«Ευχαριστώ το Μιλγουόκι που με πίστεψε, τους συμπαίκτες μου, ήθελα να τα καταφέρω γι’ αυτή την πόλη και με αυτή την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε. Και τώρα πρέπει να το κάνουμε ξανά!», ανέφερε αρχικά.

Κοιτώντας τον Μίντλετον, είπε: «Κρις, τα καταφέραμε. Τα καταφέραμε γ@@@@ο!» και πρόσθεσε: «Αυτός ο τύπος με ώθησε να γίνω καλύτερος. Όλη η ομάδα με βοήθησε και μου έδειξε εμπιστοσύνη».

Για το γεγονός ότι και τα τρία αδέρφια έχουν πλέον πρωτάθλημα επισήμανε: «Πέρσι κάναμε πλάκα, αλλά τώρα, Κώστα, έχουμε κι εμείς πρωτάθλημα!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς