16.2 C
Athens

Υποκλίθηκε στο μέγεθος του Ολυμπιακού ο Σαμίρ Αμπάσοφ!

Σπουδαίο και μεγάλο αντίπαλο χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Αζέρος προπονητής, Σαμίρ Αμπάσοφ. Ο τεχνικός της Νέφτσι Μπακού ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό προσπάθησε να… διώξει το άγχος από τους παίκτες του, τονίζοντας στη συνέντευξη Τύπου πως τα δύο παιχνίδια με τους Ερυθρόλευκους θα αποτελέσουν μια καλή εμπειρία για την ομάδα του.

«Το μέγεθος του αντιπάλου μας είναι μεγάλο. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει μεγάλη εμπειρία και καλούς παίκτες. Νιώθουμε πιο έτοιμοι σε σχέση με τον πρώτο προκριματικό γύρο. Τέτοια παιχνίδια μας βοηθούν να βρεθούμε σε φόρμα. Ήμασταν εκτός Champions League για πολύ καιρό. Θα είναι μια καλή εμπειρία να παίξουμε δύο παιχνίδια με έναν τέτοιον αντίπαλο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Στον αγώνα με την Ντιναμό κάναμε αρκετά λάθη, τα οποία ο αντίπαλος δεν αξιοποίησε. Όμως τώρα αν τα επαναλάβουμε δεν θα υπάρχει επιστροφή και θα αποκλειστούμε. Όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο για να έχουμε πιθανότητες ενόψει της ρεβάνς απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε πολλά δυνατά φιλικά φέτος.

Έχουμε αρκετές πληροφορίες για τον Ολυμπιακό, δε χρειάστηκε να μιλήσουμε με κάποιον για να μας βοηθήσει. Είμαι αρκετά ήρεμος σήμερα, η ένταση πέρασε μετά την πρόκριση επί της Ντιναμό, θέλω να μεταφέρω την ηρεμία και στην ομάδα και να παραμείνω ήρεμος και μετά τον αγώνα».

ΕΜΠΟΤΖΙ: ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΩ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Εμποτζί

Στο πλευρό του Σαμίρ Αμπάσοφ βρέθηκε ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, Μαμαντού Εμποτζί, ο οποίος υποστήριξε πως: «Ξέρουμε γιατί έχουμε έρθει εδώ και τις δυσκολίες. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ματς. Με τη Ντιναμό Τιφλίδας δεν πήγα τόσο καλά αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αύριο θα δείτε τον πραγματικό Εμποτζί και ελπίζω να σκοράρω. Το πιστεύω και το ελπίζω. Έχουμε κάνει καλές νέες προσθήκες και πιστεύουμε πως η ομάδα δυνάμωσε και άλλο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς