17.8 C
Athens

Μπακς: Αμόκ για το Game 6, περιμένουν 65.000 οπαδούς έξω από το γήπεδο!

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/7, 04:00), οι Μιλγουόκι Μπακς αντιμετωπίζουν τους Φοίνιξ Σανς στο Game 6 των τελικών του ΝΒΑ και με νίκη κατακτούν το 2ο Πρωτάθλημα της ιστορίας τους και πρώτο μετά το 1971!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του, που προηγούνται των Σανς με 3-2 στις νίκες, στη σειρά των φετινών τελικών του ΝΒΑ! Έτσι, το «Fiserv Forum» αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές τόσο εντός όσο και εκτός κατά τη διάρκεια του έκτου τελικού!

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του ΝΒΑ, οι ιθύνοντες των Μπακς κάνουν τροποποιήσεις στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου προκειμένου να μπορέσει να φιλοξενήσει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται.

Η χωρητικότητα του «Fiserv Forum» είναι 17.341 θέσεων και όπως γίνεται αντιληπτό η δίψα του κόσμου στο Μιλγουόκι είναι πολύ μεγάλη, καθώς όλοι θέλουν να είναι κοντά στην ομάδα της πόλης σε αυτό το ιστορικό ραντεβού.

Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων των Μπακς αναφέρουν πως περίπου 65.000 φίλαθλοι της ομάδας θα δώσουν το «παρών» στον περιβάλλοντα χώρο του «Fiserv Forum» για να παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνες το Game 6 των τελικών του ΝΒΑ!

Η σχετική ανάρτηση στο Twitter των Μπακς:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς