23.3 C
Athens

Παναθηναϊκός: Δέχθηκε δύο προτάσεις για Εμμανουηλίδη

Δύο προτάσεις έχουν καταφθάσει τις τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, με τη μία να προέρχεται από ομάδα της Δανίας και η δεύτερη της Αυστρίας.

Στο στόχαστρο ομάδων από το εξωτερικό βρίσκεται ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου από τους Πράσινους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport», ο 20χρονος επιθετικός έχει δεχθεί δύο κρούσεις. Η πρώτη αφορά ομάδα από τη Δανίας και η άλλη μία από ομάδα από την Αυστρία και σύντομα αναμένεται να πάρει την απόφαση για το μέλλον του.

Οι Πράσινοι αξιώνουν περίπου 400.000 ευρώ για να παραχωρήσουν τον νεαρό άσο, όσα χρήματα δηλαδή είχε ορίσει η Φορτούνα Σιτάρντ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Εμμανουηλίδης κατέγραψε επτά συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στη Super League και άλλες έξι εμφανίσεις στην Ολλανδία με τη Φορτούνα όπου μέτρησε συνολικά και με τις δύο ομάδες δύο γκολ και μία ασίστ.

Θυμίζουμε ότι ο 20χρονος δεν βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού και έτσι δεν αναχώρησε με την υπόλοιπη ομάδα για την Ολλανδία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς