17.7 C
Athens

FA: Ξεκινά έρευνα για το «ντου» των οπαδών στον τελικό του EURO στο «Γουέμπλεϊ»

Ανεξάρτητη έρευνα θα διενεργήσει η FA, όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσή της, για τα επεισόδια και το «ντου» δεκάδων οπαδών στο «Γουέμπλεϊ» πριν από την έναρξη του τελικού του EURO, και την αδυναμία της ασφάλειας να τους σταματήσει.

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του φετινού EURO στο «Γουέμπλεϊ» ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία, που βρήκε πρωταθλήτρια Ευρώπης την πρώτη, κάποιοι οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στο στάδιο, χωρίς να διαθέτουν εισιτήριο.

Μάλιστα, έσπασαν τον πρώτο προστατευτικό κλοιό και έφτασαν μέχρι την κεντρική θύρα του γηπέδου, δημιουργώντας σκηνές χάους, με τους ανθρώπους της εταιρείας σεκιούριτι να τους κυνηγούν.

Το συμβάν αυτό σε συνδυασμό με το ότι κατάφεραν να τρυπώσουν στις εγκαταστάσεις του γηπέδου σπάζοντας με χαρακτηριστική ευκολία τον κλοιό των σεκιούριτι οδήγησε την FA στο να ξεκινήσει έρευνα.

«Είμαστε αποφασισμένοι να κατανοήσουμε πλήρως τι συνέβη έξω και στη συνέχεια μέσα στο «Γουέμπλεϊ» στον τελικό του Euro 2020 στις 11 Ιουλίου», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία της Αγγλίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς