24.2 C
Athens

Τελεσίγραφο του Άρη στον Αρίμπας

Ο Άρης έστειλε τελεσίγραφο στον Αλεχάντρο Αρίμπας, ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται στα πλάνα του Άκη Μάντζιου για το ματς με την Αστάνα, με τους Κίτρινους να του ζητούν να μείνει ελεύθερος μέχρι την Τρίτη (20/7), προκειμένου να προλάβει την προθεσμία για την ευρωπαϊκή λίστα.

Η μεταγραφή του 32χρονου Ισπανού αμυντικό στον Άρη θεωρείται ειλημμένη. Ο Αρίμπας είναι ο εκλεκτός του Άκη Μάντζιου, που θα καλύψει το κενό στην άμυνα.

Ωστόσο, δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα των Κίτρινων. Παρόλα αυτά, ο Άρης έχει 48 ώρες στη διάθεσή του για να προχωρήσει σε δύο αλλαγές μέχρι το πρώτο παιχνίδι με την Αστάνα.

Το μόνο που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος από την Οβιέδο ο Αρίμπας. Στις τάξεις του Άρη όμως, βιάζονται προκειμένου να προλάβουν την προθεσμία των αλλαγών στη λίστα. Ως εκ τούτου, οι «κίτρινοι» επικοινώνησαν με τον έμπειρο άσο και του ξεκαθάρισαν πως τον υπολογίζουν και μάλιστα, άμεσα, ώστε για να προχωρήσει η υπόθεσή του.

Για την ακρίβεια, του έθεσαν ένα τελεσίγραφο: «Μένεις ελεύθερος μέχρι τις 20 Ιουλίου και έρχεσαι να υπογράψεις, όπως έχουμε συμφωνήσει προφορικά. Εάν δεν έρθεις, σε χάνουμε για τα ματς με την Αστάνα και μετά θα είναι δύσκολο να συζητήσουμε μαζί σου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς