18.6 C
Athens

Πολ για το χαμένο ριμπάουντ έπειτα από την άστοχη βολή του Γιάννη: «Διάολε, μέχρι και ο ίδιος περιμένει ότι θα αστοχήσει»

Οι Μπακς «σκόρπισαν» τους Σανς μέσα στο Φοίνιξ, έσπασαν την κατάρα των εκτός έδρας ματς στους τελικούς του NBA και βρίσκονται μία νίκη μακριά από το πολυπόθητο δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Για τον Κρις Πολ αυτή η ήττα ήταν σαν μαχαιριά, καθώς πλέον οι Σανς θα χρειαστεί να υπερβούν τις δυνάμεις τους για να πάνε τη σειρά σε game 7 στο Μιλγουόκι.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ σχολίασε -για άλλη μια φορά- με καυστικό τρόπο τη δυσκολία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τη γραμμή των βολών, ωστόσο δεν δίστασε να κρίνει και την κακή λειτουργία – αντίδραση της ομάδας του στα αμυντικά ριμπάουντ. Και ειδικά στην τελευταία φάση που ουσιαστικά σκότωσε τις τελευταίες ελπίδες της ομάδας του Φοίνιξ.

«Όλοι εκεί έξω περιμένουν πως θα αστοχήσει στις βολές. Διάολε, ακόμη και ο ίδιος το περιμένει. Θα πρέπει να κάνουμε καλύτερο box out. Είναι τόσο μακρύς όμως. Έσπρωξε την μπάλα προς τα έξω, δεν μπορείς να κάνεις πολλά», ήταν τα λόγια του Κρις Πολ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς