19.8 C
Athens

Και με τη βούλα ο Τασουλής στον Αστέρα Τρίπολης

Ο 27χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε διετές συμβόλαιο

Το φλερτ του Αστέρα Τρίπολης με τον Χρήστο Τασουλή κατέληξε σε… γάμο. Το πρωί οι δύο πλευρές υπέγραψαν το διετές συμβόλαιο και έτσι ο 27χρονος αριστερός μπακ επιστρέφει στην γενέτειρά του, μετά από σχεδόν μία δεκαετία.
Την προηγούμενη σεζόν ο Τασουλής μέτρησε δύο συμμετοχές στη Γαλλική Λανς, ενώ τον Ιανουάριο γύρισε στον Πανιώνιο, αλλά οι συχνοί τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να βοηθήσει την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Τώρα, στον Αστέρα Τρίπολης, ελπίζει να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στην καριέρα του.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τασουλή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2020!
Ο Χρήστος Τασουλής αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ακαδημία του ΑΣΤΕΡΑ καθώς κατάγεται από την Αρκαδία.
Ο Ελληνας αμυντικός, γεννημένος στις 3 Μαΐου 1991, επέλεξε τον αριθμό 3 για την κιτρινομπλέ φανέλα του».
Η δήλωση του Τασουλή
“Είπα αμέσως το ναι στην πρόταση της ομάδας γιατί ήθελα να επιστρέψω μετά από 9 χρόνια στον Αστέρα και την πόλη που μεγάλωσα. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μεγάλη ομάδα με διακρίσεις στο EUROPA LEAGUE. Ο κόσμος πρέπει να είναι μαζί μας γιατί αυτά που καταφέρνει ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι τεράστια επιτεύγματα.”

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς