17.3 C
Athens

Νεντελτσιάρου: Περήφανος που έπαιξα στην ΑΕΚ, δεν θα σας ξεχάσω ποτέ

Mία ημέρα μετά την ανακοίνωσή του από την Κροτόνε, ο Ιονούτ Νεντελτσιάρου αποχαιρέτησε μέσω ανάρτησης στα social media την ΑΕΚ, δηλώνοντας περήφανος που υπήρξε έστω και έναν χρόνο μέλος του συλλόγου.

«Χρυσό» deal έκανε η Ένωση, η οποία όχι μόνο απαλλάχθηκε από έναν παίκτη που δεν υπολόγιζε, αλλά έβαλε στα ταμεία της 1,2 εκατ. ευρώ (άλλα 5 εκατ. θα δοθούν σαν μπόνους) από την πώλησή του Ρουμάνου στόπερ.

Ο 25χρονος μάλιστα, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο των Κιτρινόμαυρων, αρκετοί από αυτούς λίγες ώρες νωρίτερα έδωσαν παράσταση κατά την παρουσίασή του από την Κροτόνε.

Συγκεκριμένα, δεκάδες οπαδοί της ΑΕΚ, που έσπευσαν να… ευχαριστήσουν τους Ιταλούς για αυτή τη μεταγραφική κίνηση.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην ΑΕΚ για τη μια σεζόν που έπαιξα στην ομάδα. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας και σίγουρα δεν καταφέραμε να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας, αλλά είμαι περήφανος για όλη μου τη ζωή που ήμουν μέλος αυτού του τόσο μεγάλου συλλόγου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς της ΑΕΚ για την αγάπη και την υποστήριξή τους, ακόμα κι αν περίμεναν περισσότερα πράγματα από μένα. Να είστε σίγουροι ότι έδωσα τα πάντα για την ομάδα και πως θα ήθελα να δώσω περισσότερα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Πάμε ΑΕΚΑΡΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς