24.2 C
Athens

ΑΕΚ: Ψάχνεται για Βράνιες και Μαϊκόν στα στόπερ

Λίγες ώρες μετά την πώληση του Ιονούτς Νεντελτσεάρου στην Κροτόνε η ΑΕΚ κοιτάει στα στόπερ της και διακρίνει ανεπάρκεια, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να αναζητά λύσεις από το πάνω ράφι και το… παρελθόν, ώστε να καλύψει το κενό πριν δώσει τα πρώτα της επίσημα παιχνίδια.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «LiveSport» η Ένωση ενδιαφέρεται άμεσα για την περίπτωση του γνωστού Βραζιλιάνου αμυντικού Μαϊκόν, που έχει περάσει κατά σειρά από Πόρτο, Σάο Πάουλο, Γαλατασαράι και Αλ Νασρ.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ αποχώρησε ως ελεύθερος από την ομάδα του Ντουμπάι και βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα των Κιτρινόμαυρων, με την περίπτωσή του -κυρίως λόγω του οικονομικού- να παρουσιάζει αρκετά «αγκάθια», καθώς ο παίκτης αξιώνει 1 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξακολουθούν να έχουν στα υπόψιν και τον Όγκνιεν Βράνιες που εφόσον μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ δηλώνει πρόθυμος να επιστρέψει στην Ελλάδα, ακόμα και με λιγότερα χρήματα.

Στόχος της ΑΕΚ, μετά την τρίτη επιστροφή του Αραούχο, είναι να επαναφέρει ακόμη ένα αγαπητό πρόσωπο στο ρόστερ (Βράνιες), ώστε μαζί με τον Αργεντίνο να αποτελέσουν τους ηγέτες της Ένωσης όταν η ομάδα μπει στο νεόχτιστο γήπεδο της OPAP Arena.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς