23.4 C
Athens

Νούνο: Ο Κέιν είναι παίκτης της Τότεναμ, τελεία!

Σίγουρος για την παραμονή του Χάρι Κέιν στην Τότεναμ εμφανίστηκε ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, ο οποίος δεν θέλησε να ενισχύει τα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν το όνομα του Άγγλου επιθετικού με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πριν το EURO, o αρχηγός των Άγγλων είχε εκφράσει σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα στους «Spurs» την επιθυμία του να αποχωρήσει από το σύλλογο, μετά την αδυναμία τόσων ετών να κατακτήσει ένα τρόπαιο με τον σύλλογο.

Το σενάριο αυτό ενισχύθηκε ακόμα περισσότερα ύστερα από νέα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τον Κέιν με τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι Πολίτες μάλιστα, φέρεται πως έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους να αποκτήσουν τον 27χρονο, αφού η πρώτη πρόταση ύψους 100 εκατ. δολαρίων που κατέθεσαν τον Ιούνιο απορρίφθηκε.

Ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου ο νέος τεχνικός της Τότεναμ, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, εμφανίστηκε σίγουρος για την παραμονή του Άγγλου στο Βόρειο Λονδίνο:

«Δεν έχω καμία αμφιβολία στο μυαλό μου. Αυτό που εύχομαι είναι να αναρρώσει καλά ο Χάρι και να ξεκουραστεί. Είμαστε φιλόδοξοι, θέλουμε να τα πάμε καλά και βασιζόμαστε στον Χάρι να το κάνει αυτό.

Ο Χάρι είναι παίκτης της Τότεναμ, παίκτης μας, τελεία. Δεν χρειάζεται να μιλάμε για οτιδήποτε άλλο. Τώρα είναι η ώρα για να ξεκουραστεί. Όταν επιστρέψει θα συζητήσουμε. Ανυπομονώ να έρθει στην ομάδα και να συνεργαστούμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς