18.1 C
Athens

Σεβίλλη: Προσφέρει τρελό ποσό στην Αλμερία για την απόκτηση του Σαντίκ

Η Σεβίλλη φέρεται αποφασισμένη να κινηθεί για φορ το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο σε αυτό θα παίξει ρόλο η πιθανή αποχώρηση του Γιουσέφ Εν Νεσιρί, ο οποίος έχει προτάσεις μετά την εξαιρετική σεζόν που σημείωσε.

Σύμφωνα με τη MARCA, οι Ανδαλουσιάνοι έχουν στο ραντάρ τους τον Ουμάρ Σαντίκ που έσπασε τα κοντέρ με 20 γκολ στην Αλμερία στη Σεγούντα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Νιγηριανός διεθνής πρώην φορ της Παρτιζάν έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του και η Σεβίλλη είναι αποφασισμένη να τον κάνει δικό της προσφέροντας 30.000.000 ευρώ.

Η Αλμερία μπορεί να μην πανηγύρισε την άνοδο, ωστόσο το περασμένο καλοκαίρι πούλησε τον Ντάργουιν Νούνιες στην Μπενφίκα με 24.000.000 ευρώ (ποσό-ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου) και τώρα είναι έτοιμη να καταγράψει νέο ρεκόρ σε πώληση ποδοσφαιριστή της. Η ρήτρα του Σαντίκ ανέρχεται σε 60.000.000 ευρώ, ωστόσο μοιάζει αδύνατο να βρεθεί ομάδα να την καλύψη, την ώρα που η Σεβίλλη φέρεται να δίνει τα μισά συν κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα.

Για την απόκτηση του, η Αλμερία έδωσε στην Παρτιζάν τον Ιανουάριο 2020 το ποσό των 5.000.000 ευρώ, με τους Σέρβους να τον έχουν αποκτήσει νωρίτερα από τη Ρόμα αντί 2.000.000.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς