16.7 C
Athens

ΑΕΚ: Λας Πάλμας – Μπόκα καθυστερούν την ανακοίνωση του Αραούχο

Ο Σέρχιο Αραούχο ετοιμάζεται να υπογράψει με την ΑΕΚ το νέο του συμβόλαιο, το οποίο όμως, καθυστερεί λόγω των λεπτομερειών που καλούνται να διευθετήσουν οι Λας Πάλμας και Μπόκα Τζούνιορς για το 20% του παίκτη.

Η ΑΕΚ έχει τελειώσει με όλα τα διαδικαστικά για την ανακοίνωση της απόκτησης του Σέρχιο Αραούχο, με τον Αργεντινό φορ να είναι έτοιμος να φορέσει για τρίτη χρονιά τα «κιτρινόμαυρα».

Ο 29χρονος επιθετικός, που βρίσκεται στην Αθήνα από το απόγευμα της Τετάρτης (14/7) πέρασε ιατρικά και εργομετρικά τεστ και από την πλευρά της Ένωσης απομένει μόνο η επισημοποίηση της απόκτησης του παίκτη.

Κάτω υπό άλλες συνθήκες ο Αραούχο θα έπρεπε να έχει ανακοινωθεί ήδη, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να ρυθμιστεί το ζήτημα μεταξύ της Λας Πάλμας και της Μπόκα που αφορά το 20%  του παίκτη που ανήκει στον αργεντίνικο σύλλογο.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναμονή και όπως της μετέφεραν οι άνθρωποι της Λας Πάλμας η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί, με συνέπεια να μην είναι σε θέση να ανακοινώσει την πώληση του Αραούχο στην Ένωση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς