21.5 C
Athens

Τα «έβαλε» και με τον Ντελ Μπόσκε ο Πέρεθ: «Είναι άσχετος, δεν ξέρει να προπονεί»

Ούτε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε μπόρεσε να ξεφύγει από το παραλήρημα του Φλορεντίνο Πέρεθ, που δέχθηκε τα πυρά του πρόεδρου της Ρεάλ, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι δεν γνωρίζει να προπονεί.

Ο ασκός του Αιώλου άνοιξε και τους πήρε όλους η μπάλα. Μετά τους Ραούλ, Κασίγιας, Ρονάλντο, Μουρίνιο και Ζόρζε Μέντες, ο επόμενος που βρέθηκε στο επίκεντρο του «κυκλώνα» Φλορεντίνο Πέρεθ είναι ο άλλοτε τεχνικός της Ρεάλ, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Ο 70χρονος πλέον Ισπανός είναι το νέο θύμα των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών του Πέρεθ από το 2006, που φέρνει στην δημοσιότητα η εφημερίδα «El Confidential».

«Δεν έχει ιδέα ούτε πως να προπονεί, αλλά ούτε από τακτική. Είναι άσχετος. Κανείς δεν προσφέρει δουλειά στον Ντελ Μπόσκε γιατί όλοι ξέρουν ότι δεν είναι προπονητής. Αυτό με τον Ντελ Μπόσκε είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχω πει στην ζωή μου.

Σου επιτρέπω να μιλήσεις με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας για να σου πουν την δική τους εμπειρία, την δική τους γνώμη. Δεν είναι προπονητής αυτός. Ο Καμάτσο είναι. Ο Ντελ Μπόσκε είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχω πει στην ζωή μου.

Ευτυχώς ήρθε ο Φίγκο που έγινε αμέσως στενός φίλος του Ραούλ. Αυτοί οι δύο και ο Ιέρο οργάνωναν την ομάδα. Καημένε Βιθέντε. Ο Βιθέντε δεν έκανε τίποτα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς