16.9 C
Athens

Το ιδιαίτερο «αντίο» του Ντοναρούμα στη Μίλαν: Για πάντα στην καρδιά μου!

Ο κορυφαίος γκολκίπερ του EURO 2020, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, αφού σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ παρέα με τα υπόλοιπα μέλη της Σκουάντρα Ατζούρα το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης, δηλώνει έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του, που θα τον βρει στο Παρίσι να υπερασπίζεται την εστία της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο σπουδαίος «Τζίτζι» της νέας γενιάς του ιταλικού ποδοσφαίρου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Μίλαν, με την οποία έζησε μοναδικές στιγμές, τις οποίες όπως ομολογεί θα θυμάται για πάντα. Στο δικό του συγκινητικό «αντίο» στους ροσονέρι, ο Ντοναρούμα άφησε την καρδιά του να κάνει τη δύσκολη δουλειά, αποχαιρετώντας το δεύτερο σπίτι του στο Μιλάνο.

«Κάποιες επιλογές είναι δύσκολες, αλλά πρέπει να τις κάνεις. Ήρθα στη Μίλαν όταν ήμουν παιδί, φόρεσα 8 χρόνια αυτήν την φανέλα με τιμή. Υπέφερα πολύ κάποιες στιγμές, περάσαμε δύσκολα. Κερδίσαμε όμως, είχαμε και τις καλές μας στιγμές. Πανηγύρισα με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και όλους όσους ήταν στον σύλλογο», τόνισε σε πρώτη φάση.

«Πέτυχα και πολλούς ατομικούς στόχους με τους ροσονέρι! Πέρασαν εκπληκτικές σεζόν με την Μίλαν, τις οποίες και δεν θα ξεχάσω ποτέ μου! Τώρα ήρθε η ώρα για να πω το αντίο, δεν είναι εύκολο όμως. Πάντως είναι η σωστή στιγμή για να κάνω μια αλλαγή. Όλοι είστε στην καρδιά μου, όλοι όσοι γνώρισα από την πρώτη ως την τελευταία μέρα», ανέφερε στη συνέχεια του μηνύματος του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς