17.6 C
Athens

Ρεάλ: Ανακοίνωση κατά της εφημερίδας που αποκάλυψε τις δηλώσεις του Πέρεθ για Κασίγιας και Ραούλ

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, μέσω επίσημης ανακοίνωσης στη σελίδα του συλλόγου στράφηκε κατά της εφημερίδας «El Confidencial», που έφερε στο φως της δημοσιότητας τις δηλώσεις του για τους Ίκερ Κασίγιας και Ραούλ, τονίζοντας πως πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των δικηγόρων του.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τους θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ και Ίκερ Κασίγιας, σε βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες κι αφορά την ιστορία του συλλόγου, όπως ανακοίνωσε η ισπανική εφημερίδα.

Ο Ισπανός πρόεδρος φέρεται να χαρακτήρισε τους δύο παίκτες, που έχουν αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον σύλλογο, «απάτες». Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί στη Μαδρίτη, ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων με επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου κατηγόρησε την εφημερίδα για παραπληροφόρηση, αλλά και ότι ηχογραφήθηκε εν αγνοία του.

Στο τέλος της ανακοίνωσης επισήμανε πως την υπόθεση ελέγχουν οι δικηγόροι του, οι οποίοι και θα αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις.

Η αναλυτική ανακοίνωση της Ρεάλ:

«Δεδομένων των ειδήσεων που δημοσιεύονται στην El Confidencial, στις οποίες αναφέρονται δηλώσεις που μου αποδίδονται, νομίζω ότι είναι απαραίτητο να προχωρήσω σε διευκρινίσεις:

– Οι αναπαραγόμενες φράσεις προφέρονται σε συνομιλίες που καταγράφονται κρυφά από τον κ. Χοσέ Αντόνιο Αμπεγιάν, ο οποίος προσπαθεί να τις πουλήσει για πολλά χρόνια χωρίς επιτυχία. Είναι εκπληκτικό τώρα που, παρά τον χρόνο που έχει παρέλθει, η εφημερίδα El Confidencial τις δημοσιεύει σήμερα.

– Είναι μεμονωμένες φράσεις συνομιλιών που λαμβάνονται από το γενικότερο πλαίσιο στο οποίο πραγματοποιούνται.

– Αφήστε τες να αναπαραχθούν τώρα, αφού έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε που έγιναν αυτές οι συνομιλίες, καταλαβαίνω ότι οφείλεται στη συμμετοχή μου ως ένας από τους υποστηρικτές της Super League.

-Έχω θέσει το θέμα στα χέρια των δικηγόρων μου που μελετούν τις πιθανές ενέργειες που πρέπει να αναλάβουν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς