18.2 C
Athens

Le Parisien: «Η Παρί παραιτήθηκε οριστικά από την απόκτηση του Μέσι»

Ο φάκελος «Λιονέλ Μέσι» φαίνεται πως έκλεισε οριστικά στην παρούσα φάση για την Παρί Σεν Ζερμέν, με τη «Le Parisien» να αναφέρει πως ο γαλλικός σύλλογος αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Αργεντινού σταρ.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει καταφέρει ακόμα να «δέσει» τον Λιονέλ Μέσι με νέο συμβόλαιο στο «Καμπ Νόου», λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι «μπαλουγκράνα».

Ως εκ τούτου, από την 1η Ιουλίου ο Αργεντινός έχει μείνει ελεύθερος και μπορεί πρακτικά να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί. Ωστόσο, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους Καταλανούς, καθώς επιθυμία του είναι να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα.

Το γεγονός βέβαια, ότι ο Μέσι είναι ελεύθερος, τον κάνει ακόμα πιο ελκυστικό στόχο για τους ευρωπαίους κολοσσούς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, οι Παριζιάνοι κατέθεσαν πρόταση στον Αργεντινό, σε μία προσπάθεια να αποσπάσει τη μεταγραφή ενός ακόμη σταρ στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Όπως αναφέρει όμως, σημερινό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Le Parisien», ο Νάσερ Αλ Κελαΐφι, παραιτήθηκε από το κυνήγι του 34χρονου, τουλάχιστον για τη δεδομένη στιγμή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς