20.8 C
Athens

Αντετοκούνμπο: Έχω διανύσει πολύ δρόμο για να φτάσω στο σήμερα…

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε με άγριες διαθέσεις στο game 3 των τελικών του NBA απέναντι στους Σανς, μειώνοντας τη σειρά σε 2-1 και διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες των Μπακς για την κατάκτηση του βαρύτιμου δαχτυλιδιού.

Ο σπουδαίος «Greak Freak» άφησε το ταλέντο και την ψυχή του να μιλήσει στο παρκέ του Fiserv Forum και εφόσον συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς τα «Ελάφια» θα έχουν βάσιμες ελπίδες για ανατροπή του σκηνικού και εκ νέου μεταφορά της σειράς στο Φοίνιξ.

Στιγμές μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, ο Γιάννης μίλησε στα μέσα ομολογώντας ότι για να φτάσει στο σήμερα, στην κορυφή του NBA πέρασε από πολλές δυσκολίες και ένα μακρύ δρόμο που τον έκανε δυνατότερο από όλες τις απόψεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους εκπροσώπους Τύπου:

«Νιώθω ότι έχω διανύσει πολύ δρόμο για να μπορέσω να κάθομαι εδώ. Να μου παίρνετε συνέντευξη, να παίζω αυτό το παιχνίδι, να είμαι με τους συμπαίκτες μου, να σκέφτομαι ότι μπορεί να είμαι εκτός για ένα χρόνο και τελικά να επιστρέφω. Είναι ένα μακρύ ταξίδι και προσπαθώ να απολαύσω κάθε στιγμή αυτού. Έχω πει στο παρελθόν ότι ξέρω ότι θα το κάνω για λίγο, ίσως για τα επόμενα 10 ή 12 χρόνια. Για αυτόν τον λόγο, απλώς προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε μέρα και προσπαθώ να παίρνω όσο το δυνατόν περισσότερα από κάθε μέρα και προσπαθώ να ζω την κάθε στιγμή.

Και απλώς να είμαι σε θέση να είμαι εκεί έξω… Να είμαστε στα πάνω μας, στα κάτω μας ή ό, τι κι αν συμβαίνει στη σειρά. 20.000 θεατές μέσα κι έξω από την αρένα, φωνάζοντας το όνομά σου, να ζητωκραυγάζουν για την ομάδα και απλά να είναι χαρούμενοι που έχουν το μπάσκετ αυτή τη στιγμή του έτους με δύο ομάδες που είχαν τελικούς ΝΒΑ πριν από 50 χρόνια ή κάτι τέτοιο. Αυτό είναι καταπληκτικό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς