20.1 C
Athens

«Νέα τεστ σε Βάτσλικ, αποφασίζει ο Ολυμπιακός!»

Θέμα έχει προκύψει με τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις του Τόμας Βάτσλικ! Ο Ολυμπιακός υποβάλλει τον Τσέχο τερματοφύλακα σε νέα τεστ και αποφασίζει άμεσα για το αν θα ενεργοποιήσει τη συμφωνία ή όχι!

Ο Τόμας Βάτσλικ υποβλήθηκε σε λεπτομερή ιατρικό και εργομετρικό έλεγχο το απόγευμα της Κυριακής (11/7) και το πρωί της Δευτέρας (12/7) προκειμένου αν όλα πάνε καλά να υπογράψει για τα επόμενα 2+1 χρόνια στον Ολυμπιακό ως ελεύθερος από τη Σεβίλλη. Αν και δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση από τους Ερυθρόλευκους, ο δημοσιογράφος Ρόναλντ Μόργκαν (BBC και TalkSPORT) έγραψε στο Twitter, το μεσημέρι της Δευτέρας (12/7), πως ο Τσέχος τερματοφύλακας απέτυχε να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Το ρεπορτάζ από το εξωτερικό αναφέρει πως ο 32χρονος παίκτης υποβάλλεται, πλέον, σε νέα, συμπληρωματικά, τεστ από τους Πειραιώτες προκειμένου ο Ολυμπιακός να πάρει την οριστική του απόφαση για το αν θα ενεργοποιήσει την προφορική συμφωνία με έναν εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων του EURO 2020. Το θέμα είναι λεπτό και η απόφαση θα παρθεί από τους ιθύνοντες και συγκεκριμένα από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο. Το σίγουρο είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι, όπως κάνουν πάντα με όλους τους ποδοσφαιριστές που εντάσσουν στο έμψυχο δυναμικό τους, έχουν περάσει από εξωνυχιστικό έλεγχο τον Βάτσλικ προκειμένου να υπογράψουν συμβόλαιο μαζί του για την επόμενη τριετία.

https://athlosnews.gr/o-aras-esvise-to-tweet-gia-vatslik-o-vretanos-ochi/

Πάντως, λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι, ο ατζέντης (και συνεργάτης του Ισά) Σαλίμ Αράς, ο οποίος ανήκει στο γραφείο μάνατζερ Pro Eleven, ιδιοκτησίας του Πιερ Ισά, έγραψε ένα προβοκατόρικο μήνυμα στο Twitter. Ο Αράς άφησε να εννοηθεί ότι ο Τόμας Βάτσλικ «κόπηκε» στα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, ενώ ειρωνεύτηκε τον Φρανσουά Μοντεστό!

Ο Τσέχος τερματοφύλακας, πράγματι, έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν προβλήματα με τα γόνατά του. Πάντως, στο EURO 2020 ήταν εκπληκτικός και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα, παίζοντας με τη φανέλα της Εθνικής Τσεχίας μέχρι την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Να σημειωθεί πως το καλοκαίρι του 2011, ο Βάτσλικ είχε «κοπεί» στα ιατρικά τεστ από την Ντε Γκράαφστσαπ, με την οποία είχε συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο, προερχόμενος από τη Βικτόρια Ζίζκοβ. Αυτό, όμως, είχε συμβεί πριν από δέκα χρόνια και ο Τσέχος διεθνής πραγματοποιεί μία «γεμάτη» αθλητική καριέρα.

Ο συγκεκριμένος μάνατζερ (Αράς) έβαλε στο διαδικτυακό… στόχαστρό του τον Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος είναι ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Ερυθρόλευκων. Συγκεκριμένα, με αφορμή τα ιατρικά του Βάτσλικ, ο Αράς έγραψε το μεσημέρι της Δευτέρας (12/7) στο Twitter: «Γνωρίζετε ότι ο Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος «προσλήφθηκε» από τον «agent scout» του συλλόγου δεν περνάει τα ιατρικά;». Μάλιστα, στο τέλος του μηνύματος, έβαλε και τρία χαμογελαστά emoji, θέλοντας να ειρωνευτεί την υπόθεση και τον Μοντεστό.

Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο γραφείο μάνατζερ (Pro Eleven) έχει χάσει πρόσφατα το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον Μαντί Καμαρά, και είναι σαφές ότι αυτή η αντίδραση μπορεί να είναι απόρροια αυτού του γεγονότος. Ο Μίνο Ραϊόλα διαχειρίζεται, πλέον, το θέμα της μεταγραφής του μέσου από τη Γουινέα σε ομάδα του εξωτερικού, καθώς ο Καμαρά με τον Ισά βρίσκονται στα… μαχαίρια και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει δικαστικά. Ο Αράς είναι μάνατζερ των Παπέ Αμπού Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Ματιέ Βαλμπουενά και Θανάση Ανδρούτσου, που ανήκουν στο γραφείο μάνατζερ Pro Eleven. Πάντως, μεταφέρουμε την είδηση με επιφύλαξη από τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

UPDATE: Ο Αράς έσβησε το επίμαχο tweet από τον λογαριασμό του, το απόγευμα της Δευτέρας (12/7). Έστω και έτσι, όμως, πέτυχε τον σκοπό του, δημιουργώντας αναστάτωση γύρω από μία μεταγραφή όπου δεν έχει καμία σχέση…

Η ανάρτηση του Μόργκαν:

Ιδού η πρώτη επίμαχη ανάρτηση στο Twitter:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς