23.2 C
Athens

Έξαλλος ο Γκρίλις με τον Κιν: Δεν ανέχομαι να μου λένε ότι δεν ήθελα να χτυπήσω πέναλτι

Ο Τζακ Γκρίλις αντέδρασε έπειτα από τις δηλώσεις του Ρόι Κιν, ο οποίος άσκησε έντονη κριτική στον μεσοεπιθετικό της Άστον Βίλα, όπως και στον Ραχίμ Στέρλινγκ, για το ότι δεν εκτέλεσαν εκείνοι πέναλτι, απαντώντας σε όλους μέσω ανάρτησης στα social media.

Κι ενώ ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊ ανέλαβε την ευθύνη για την επιλογή των ποδοσφαιριστών που εκτέλεσαν τα πέναλτι, τονίζοντας πως εκείνος πήρε την οριστική απόφαση για το ποιοι παίκτες θα τα εκτελέσουν, πολλά ακούγονται και πολλά γράφονται.

Από τη μία ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ξεκάθαρα υποστήριξε πως ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν ήθελαν να αναλάβουν την ευθύνη ενός αποτυχημένου πέναλτι και από την άλλη, ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έβαλε στο «κάδρο» της έντονης κριτικής τους έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας, Στέρλινγκ και Γκρίλις, οι οποίοι επέτρεψαν να εκτελέσει το πέναλτι ο 20χρονος Σακά.

Οι κριτικές και ο σχολιασμός αυτός οδήγησαν τον Γκρίλις να σπάσει τη σιωπή του και να βάλει ένα τέλος σε όλα όσα ακούγονται. Έτσι, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αναδημοσίευσε το ποστ του «Sky Sports» με τις δηλώσεις του Κιν, απαντώντας:

«Εγώ είπα ότι ήθελα να χτυπήσω πέναλτι! Ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις και όπως το έκανε και καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, έτσι και τώρα έκανε τις επιλογές που φάνταζαν σωστές. Όμως, δεν ανέχομαι να μου λένε ότι δεν ήθελα να χτυπήσω πέναλτι», έγραψε στην αναδημοσίευση των δηλώσεων του Ρόι Κιν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς